2010-02-12

Dumsnutar

Och alla riksdagspartier vill sätta teledatalagringen i händerna på polisen...

8 kommentarer:

 1. Ja, man blir lite håglös. Det är lite smått obegripligt hur man kan tro att inte det finns poliser som skulle missbruka de maktmedel man sätter i händerna på dem.

  Jag hoppas verkligen att de båda poliserna får sig en uppsträckning, men jag vet ju att det inte kommer att hända. Deras chef kommer bara att beklaga oturen och skicka ut dem på gatan igen.

  Dessutom är detta ännu ett skäl att sparka igång den oberoende myndigheten för utredning av polisbrott som ligger färdigutredd på departementet.

  SvaraRadera
 2. Hoppas nån blir inspirerad av Wallraff och wallraffar svenska polisen. Det skulle kunna bli en himla bra bok och film!

  SvaraRadera
 3. Det är väl självklart, och helst ett alldeles eget litet FRA också.


  Det finns trots allt en rationell förklaring till varför en hel del folk, både innom och utom, som tycker att polisen ska kontrolleras av (utreda eventuella tjänstefel) en fristående polisiär myndighet.


  Finns det ingen övertrycksventil så kloggar systemet igen.


  //ST

  SvaraRadera
 4. Så passande med reklam för "Stalins favoritfilm, nu i färg" på samma sida, LOL or NOT.

  SvaraRadera
 5. Polisen utpressar? Det var ju ovanligt lindrigt.. de kunde ju spöat grabben och sagt att han som började.
  Det är ju det vanliga. Rätt hygglo snutar som gav honom en chans att radera bilderna.

  http://upprattelse.se/

  SvaraRadera
 6. Om "övriga" har 2 procent, hur många procent har då piratpartiet? :-)

  SvaraRadera
 7. Borde inte Jesper kunna stämma de två poliserna för upphovsrättsbrott? Mediamaffian verkar ju ha universiell rätt för sina alster, och kan de så kan väl Jesper! Han borde ju definitivt äga upphovsrätten för filmen och fotona i kameran.

  Dessutom borde det väl finnas övervakningsfilm från tunnelbanan där man kan få se hela förloppet?! Jag tycker det sitter kameror överallt när jag åker tunnelbana, så det borde finnas material från flera vinklar att sammanställa! Jesper borde begära ut filmerna från SL.

  Det är dags att slå tillbaka på deras egen planhalva!

  SvaraRadera
 8. Till partiprogrammet: Bryt upp och bygg om Sveriges poliskår och låt poliserna söka polisjobben på nytt och antas endast på kvalifikation. Vissa kommer sållas bort, andra kan komma in. Sopa kårandan ner i soptunnan.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.