2010-04-29

Mer Toblerone

Klicka på bilden för de mer subtila detaljerna... :-)

Vilken följetong detta kommer att bli.

5 kommentarer:

  1. Jag tycker Du ska släppa det där med Toblerone-retoriken HAX. Hur mycket jag än ogillar Mona Sahlin och den politik hon vill föra så är Tobleronehistorien ett fjantigt pajkastande. Mosa S. genom argument, gärna syrlig sådan men...var en gentleman:)

    Du har själv filmat porrfilm och rökt hash. Rick Falkvinge bor tydligen som en pubertetsslarver med begagnade kondomer på golvet. Halva borgarkåren har väl haft "svart städhjälp". Men Du som är insyltad i politiken själv HAX; låt debatten handla om sakfrågor. Jag är så less på medias dokusåpa-dramaturgi som bloggosfären sväljer med hull och hår.

    //Vänligen
    Lars

    SvaraRadera
  2. Appappa... Filmat porrfilm, med stort buller avslöjat missförhållanden i porrbrqanschen och rökt hasch -om jag får be.

    SvaraRadera
  3. När kan vi vänta oss att ordet "tobleronepolitik" hamnar i svenska akademins ordlista?

    SvaraRadera
  4. HAX skrev: "Appappa... Filmat porrfilm, med stort buller avslöjat missförhållanden i porrbrqanschen och rökt hasch -om jag får be"

    Ta det inte mina ord om Dina 'garderobsskelett' som kritik. De var inte menade så. Jag gillar Dig Henrik :)

    Jag röker själv gräs emellanåt och har för all del tittat på en hel del porr i mitt liv dessutom... Jag har inga moraliska betänkligheter om något av ovanstående.

    Min tanke var snarast den att dirty campaigning kan slå tillbaka fult och framför allt så är det i allmänhet rätt trist att se hur högt uppsatta politiker beter sig som högstadieelever med självhävdelsebehov.

    MVH Lars

    SvaraRadera
  5. Sen tror jag nog att det behövs ett "appappapp" på denna del av "Lars" kommentar också:
    "Rick Falkvinge bor tydligen som en pubertetsslarver med begagnade kondomer på golvet."

    "begagnade"? Lars får nog ta och kontrollera sina fakta lite bättre. :)

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.