2010-09-27

En kommentar till valresultatet...Den satiriska kupletten Rasistens klagan – Carl-Johan Wallgren i högform. [Direktlänk]

6 kommentarer:

 1. Checka det här, det är ju så att man blir mörkrädd. http://www.dn.se/nyheter/varlden/usa-vill-kunna-bugga-natet-1.1177428

  SvaraRadera
 2. Allting är i betraktarens ögon.

  En slapp, slö och likgiltig och åsiktsmässigt utmanad betraktare gör det lätt för sig och kallar allt han inte gillar eller orkar argumentera mot för rasism eller fascism. Varför framstår dom som rädda för att samtala istället för att slåss, svartmåla och utesluta?

  I Sveriges fall utgörs denna klump av människor av vänstern och dess intellektuella kohorter.

  Jag vill bara klargöra att jag ogillar båda sorter lika mycket. Jag vill varken liera mina åsikter med Folkhemspopulister eller Marxister men i rättvisans och demokratins namn tycker jag att Folkhemspopulisterna borde få MINST lika mycket utrymme som den hegemoniska intellektuella vänsternomenklaturan åtnjutit under hela det förra århundradet. De besegrades och uteslutnas kanon sjungs lite väl ihärdigt av segrarna, eller hur? Finns det nåt dom kan säga som VI inte borde höra? Är någon rädd att DOM skall manipulera oss?

  Saken är den att Folk har tröttnat på det marxistiska monomana, socialisttugget.

  Det har blivit precis som med Gud och Djävulen. Båda parter behövs för den andres existensberättigande. Vad vore Gud utan Djävulen och tvärtom?

  Så snälla nån, den moraliska lektionen har vi väl ändå som medborgare passerat för länge sen?

  Och kom ihåg, politik är religion och allting är på låtsas.

  SvaraRadera
 3. LD är per definition inte liberal oavsett form av den enkla anledningen att han inte betraktar andra människor än dom som delar hans åsikter som individer.


  Hans förhållningsätt till verkligheten är elitistiskt och är därför mer besläktat med fascism än med grundläggande liberalism.

  SvaraRadera
 4. hehe jo, fortsätt gärna såhär, tills ni anti_SDare adresserar den grundläggande anledningen till att SDs väljare ökar, alltså den misslyckade integrationen och dess följder så tänker jag sitta och mysa och förutspå ett dubblat SD även nästa val.

  SvaraRadera
 5. micke är en rädd kvasiintellektuell liten mus som famlar i ett ideologiskt mörker och därför inte ens inför sig själv kan erkänna eller ens förmå inse vilken liten inhuman inskränkt redneck han egentligen är. Självbedrägeriet om hans egen känsla för frihet är det sista halmstrået som håller honom vid liv.

  Han klarar inte av att inse att den socialistiska politiska exploateringen av människorna och verkligheten leder mänskligheten i fördärvet. Kuba är hans Xanadu.

  Socialistiska misantroper fungerar på det viset. De anser nämligen att männsikan är ett virus som borde utrotas från jordens yta.

  Där har ni den äkta elitismen. Det är nämligen mickes frihetsälskande sanningskännande socialister som skall stå för den mänskliga expatrieringen av människan från jorden...om de fick styra enväldigt.

  Ulvar i fåraklader med falsk marknadsföring och våldstendenser.

  Tack för kaffet!

  SvaraRadera
 6. Typisk för hatdemagoger av LD´s karaktärär är också att när man påpekar att deras agerande stider mot grunden i den religion dom tror sig anamma så börjar dom omedelbart att kackla om något som inte relaterar till till den kritik dom fått vilket i sin tur är en konsekvens av den avsaknad av intellektuell hederlighet.

  Avsaknad av intellektuell hederlighet är nämligen en förusättning för att man ska kunna hävda att man är liberal samtidigt som man hävdar att 50 procent av alla väljare kollektivt har en och samma egenskap.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.