2010-09-13

Yes Prime Minister - You Lied!

Här är ett klipp som ger lite mer kött på benen, vad gäller moderatledaren Fredrik Reinfeldts "löfte" från 2006 om att inte jaga en hel ungdomsgeneration. Vore det inte enklare för honom om han erkände att han ljög?Och här är ett klipp om sanning och lögn i politiken.[Direktlänkar: Klipp 1 | Klipp 2]

5 kommentarer:

 1. Jag har själv aldrig fattat varför det ska vara gratis att konsumera musik genom fildelning. När Itunes kom blev jag urlycklig över att kunna hitta gamla skivor för 90 kronor medan jag på 80-talet betalade över 100 kronor nominellt för en LP-skiva. Nu har Spotify etc kommit och då faller argumentet för en gratis tillgång till artisternas musik ytterligare. Ungdomsgenerationen verkar vara gnällig och bortskämd.

  SvaraRadera
 2. Sa han som glömt bort bandningen av radions Rock -64 med Claes Burling. Och blandkasseterna som han själv och kompisarna bytte med varandra. Hycklare!

  SvaraRadera
 3. @Hansa

  Fildelning är privat kommunikation. När man fildelar använder man precis samma kommunikationsvägar som när man använder internet för att skicka post, samtala, göra bankärenden, söka information eller publicera texter.

  Om man ska stoppa fildelningen måste man kontrollera vilka som fildelar vad, och om man ska kontrollera vilka som fildelar vad måste man kontrollera allt som skickas via internet. Det går inte att bekämpa fildelningen med mindre än att man bryter mot principen om medborgarnas rätt till förtrolig kommunikation.

  Alldeles oavsett vad man tycker om fildelning är det uppenbart ett för högt pris att betala. De särintressen underhållningsindustrins lobbyister företräder är långt ifrån tillräckligt betydelsefulla för detta.

  Många av oss som är lastgamla har förstått det här. Har du?

  SvaraRadera
 4. Men nu förstår jag Reinfeldt.

  Det är en privatisering så klart!

  Denna gång av rättsväsendet!

  Man lägger ut husrannsakandet på privata aktörer, det är det som är Ipred!

  Vänligen, Ylan

  SvaraRadera
 5. Men nu förstår jag Reinfeldt.

  Det är en privatisering så klart!

  Denna gång av rättsväsendet!

  Man lägger ut husrannsakandet på privata aktörer, det är det som är Ipred!

  Vänligen, Ylan

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.