2011-02-28

Nationella Palme-dagen


I dag högtidlighålls minnet av statsminister Olof Palme (s), som mördades för 25 år sedan.

Jag är faktiskt så gammal att jag kommer ihåg honom rätt väl. Han var statsminister under den tid som jag var stringer för GHT i riksdagen. Palme var en konfrontationspolitiker. Jag var där, i riksdagen, under ubåts-debatten - som kanske var det tydligaste exemplet på hur Palme kunde skapa konflikt och dålig stämning.

Sverige under Palme, Andersson, Pettersson, Dahl, Lidbom & Co var ett märkligt land. Det borgerliga regeringsinnehavet 1976-82 betraktades fortfarande som en kuriositet, ett administrativt misstag. Eller en "statskupp" som vissa uttryckte saken. Det var socialdemokraterna som var det Statsbärande Partiet, punkt. Sverige var ett rätt isolerat land. Alla tankar på reformer för maktdelning eller ökad reell demokrati viftades arrogant undan. LO:s medlemmar var kollektivanslutna till Partiet. Och det gjordes konkreta försök att förvandla Sverige till ett direkt socialistiskt land, till exempel med löntagarfonderna. Det var lågt till tak. Debattklimatet var kallt. Och media var underdåniga inför makten.

Men det började hända saker. På Expressen bedrev tidningens inrikespolitiske reporter Per Wendel en ny sorts grävande polkitisk journalistik, som gav (s) problem med allt fler affärer och pinsamheter.

Så mördades Palme. Det var en förvirrad natt i ett Sverige innan internet, morgon-tv, Twitter, mobiltelefoner och det ständiga nyhetsflöde som vi har i dag. Informationen var knapphändig. Min första reaktion när jag på morgonen väcktes av beskedet att någon hade skjutit Palme var "Oj. Då är han nog väldigt arg nu." Det skulle ta ytterligare en bra stund innan det gick att få någon vettig information.

Sedan hände något. Det var inte bara mordutredningen som totalhavererade. Plötsligt avslöjades affärer, maktmissbruk och mygel i en aldrig sinande ström. Det var som om någon hade dragit tappen ur tunnan. Journalisterna blev plötsligt modigare och uppkäftigare. Den svenska, lite naiva oskulden fick en del rejäla smällar.

Inte minst avslöjade själva mordutredningen i sig maktmissbruk, en stat i staten och Partiets mindre charmerande sidor.

Sverige förändrades. Kanske inte i ett slag, den där natten för 25 år sedan. Men något hände i och med att Den Siste Store Socialisten försvann ur bilden.

Nu får man naturligtvis inte ha ihjäl folk. Och vi har inte en aning om hur Sverige hade utvecklats om Palme hade varit kvar i livet. Men det var en oerhört intressant och omvälvande tid i vårt land, några år där i slutet av 80-talet.

Sedan hade Palme naturligtvis förtjänster. Han var den siste store talaren i svensk politik. Jag betvivlar inte att han drevs av ett starkt rättvisepatos, om än något missriktat. Och han gav politiken ett underhållningsvärde, inte minst genom sin fräckhet.

Svensk politik är i dag rena sömnpillret, vid en jämförelse.

75 kommentarer:

 1. Gösta Bohman-moderat28 februari, 2011 17:11

  Nu ska vi inte försöka släta över Palmes nattsvarta mörka sidor.

  Vad Palme gjorde var att systematiskt och på ett hånfullt och hatiskt sätt fördöma de som hade fräckheten att vara borgerliga.

  Landets statsminister, den mäktigaste mannen i landet, stötte ut och fördömde öppet den minoritet av befolkningen som var i opposition. De brännmärktes med hatfylld hets.

  Dessutom var Palmes retorik falsk och förljugen. Samtidigt som hathetsaren nummer ett hetsade, hade han fräckheten att kritisera sina motståndare för att inte "vara varsamma med orden".

  Samtidigt som han drev den värsta konfrontationspolitiken i fredstid pratade han om att han erbjöd "en utsträckt hand".

  Hycklare, hatmånglare, lögnare.

  Palmehatet var i högsta grad befogat.

  SvaraRadera
 2. "Och media var underdåniga inför makten."

  Jag ändrar på den meningen bara lite och vips så har vi dagens läge : Och GAMMELmedia är underdåniga inför makten.

  SvaraRadera
 3. Jag anser att löntagarfonderna var demokratiska, varför ska inte arbetare ha ekonomisk makt, varför ska de vara låglöneslavar.

  Mordet på Palme innebar just att vårt land havererade totalt.

  Visst Palme var en skitstövel under exempelvis IB-affären, att sätta Jan Guillou i finkan för att han gjorde sitt jobb som Journalist är oförlåtligt.

  Men det betyder inte att jag tänker förkasta all politik som Palme stod för och jag tycker definitivt inte landets välfärd blivit bättre sen Pallme dog, snarare sämre.

  Däremot så var just yttrandefriheten och Journalistiken ett stort problem, det visade IB affären om inte annat. Men det problemet har vi även idag med en Borgerlig regering och jag skulle vilja påstå att det är lika illa idag på den punkten.

  Det är aktivisters användande av Internet som är anledningen till ett öppnare media klimat, inte Socialdemokraternas tappade makt till Moderaterna. Dessa två partier är för övrigt väldigt lika varandra idag.

  SvaraRadera
 4. Jo, tack, stålarna i löntagarfonderna hade säkert kommit arbetarna till del.

  Inte en spänn hade vi fått se om dom blivit verklighet och funnits idag.

  Enbart socialisteliten och fackpampar hade sugit åt sig det göttiga från dessa fonder, precis som i alla totalitära socialist- och kommuniststater. Varför skulle det blivit annorlunda i Sverige?

  Jag blir spyfärdig vid blotta tanken på hur nära vi egentligen var en totalitär socialistisk stat. Vi var där hela tiden och nosade.

  Tvi vale.

  SvaraRadera
 5. Palme var mörkblå halvfascist innan han plötsligt svängde i motsatt riktning. Hans farmor vägrade handla på NK för att det ägdes av judar. Hans morbror blev dömd för krigsförbrytelser och samarbete med nazisterna i Baltikum.

  Palme närmaste vänner var f.d. nazister och högerextrem överklass efter kriget och Palme själv hyste samma åsikter som de. Palme angav skådespelare som tänkbart framtidsyrke när han gjorde militärtjänstgöringen i slutet på 40-talet. Flera av hans nazist och högerextrema vänner arbetade för Sveriges underrättelsetjänst vid den här tiden och Palme blev också anställd och fortsatte även efter att han blivit Tage Erlanders sekreterare.

  Vid den här tiden startade CIA och de jobbade instensivt för att infiltrera hela västvärlden och fokuserade bla mycket på studentrörelserna i Europa där man värvade hemliga agenter.CIA var naturligtvis mest intresserade av att infiltrera politiska organisationer och partier på vänsterkanten, bla den socialdemokratiska rörelsen i Europa.

  Ett sätt som man använde för att rekrytera framstående intellektuella europeer som CIA-agenter för att infiltrera vänsterkanten var genom att erbjuda dem stipendier till amerikanska universitet och under studietiden utbilda dem parallellt med studierna.

  Det var just genom ett sådant stipendium som Palme fick möjlighet att studera i USA och det var under det året som han plötsligt vände politiskt i rakt motsatt riktning och började engagera sig flitigt i socialdemokratiska studentrörelser i Europa. Genom övertalning fick man Erlander mot sin vilja att anställa Palme som sin sekreterare. Därigenom fick Palme plötsligt tillgång till all intern information i den svenska statsledningen och också möjlighet att direkt påverka statsminister Erlanders person och beslutsfattande.

  För den som känner till hur CIA opererar är det lätt att inse vad allt detta handlade om.

  Palme var en trojansk häst och CIA-agent med exceptionellt överklassintellekt och skådespelarbegåvning som fick uppgiften av Wall Street eliten att bli Sveriges statsminister och därigenom ge dem kontroll över Sverige inifrån. Och det är också när Palme blir statsminsiter 1968 som det börjar gå utför för Sverige.

  Men efter några decennier i denna roll blev det allt svårare för Palme att upprätthålla spelet och han började tvivla. Han var också inblandad i Boforsaffären och visste saker om Iran Contras affären (där det framkommit att Bush den äldre var ansvarig för de kriminella aktiviteterna) som kunde avslöja den f.d. CIA-chefen Bush om de kom ut. I nov 1985 hade Palme sagt till Ingvar Carlsson att han ville sluta som statsminister och ämnade avslöja något stort.

  Enligt uppgift var det Bush den äldre som gav CIA order att mörda Palme därför att han var på väg in i den psykos som drabbar många CIA-agenter när de börjar inse hur de utnyttjats.

  SvaraRadera
 6. Hm, få se nu:
  • Palme var hatiskt "nattsvart" anti-borgerlig; Palme-hatet var befogat (GB-moderat)
  • Palme var krypto-kommunist (e/LD)
  • Palme var halvfascist, nazi-sympatisör och CIA-agent (Anonym 2)

  Ni alla kan inte ha rätt. Han var inte allt detta, samtidigt - men det visar vilka känslor han väckte.

  Med tanke på att det är 25 år sedan karln dog – jag var också vuxen då - tycker jag att det är hög tid att ni sansar er och går vidare.

  Jag gillade inte heller Palme, lika lite som min ärke-sosse till farfar eller moderate far. Palme var ofta dryg och arrogant, han var av allt att döma okunnig/naiv i ekonomiska frågor – men också en lysande talare, en bildad och elegant retoriker. Han stod upp och tog ställning; ibland helt fel, ibland helt rätt - mer orädd och rakryggad än de flesta i hans efterföljd. Han var en stor personlighet. Respekt för det!

  En statsminister utformar inte varje detalj i sitt partis ekonomiska politik – där finns partistyrelse, LO, andra ministrar. Och de liksom Palme själv gick att rösta bort.

  Att hata, förtala, mörda honom var – och är – självklart att gå över gränsen från demokratiska förhållningssätt och metoder till något annat, mörkbrunt.

  Då är Henriks inlägg mer intressant – för något hände i samband med mordet (regeringsskiftena) på 1980-talet. S-hegemonin vacklade, bröts upp, är nu ett "jaså?".

  Idag har den ersatts av något annat, en ekonomismens agenda där rätt många saker framstår/framställs som om de vore naturlagar fast de är ideologiskt-politiska val.

  Vilka blå dunster blundar vi för och ska om tio år generat skylla ifrån oss på tidsandan? Rättsnaivismen? Övervakningsoptimismen? Tilltron till en "börsmarknadsekonomi" som i allt högre grad styrs av datorprogram vars underliggande värderingar inte ens mäcklarna hinner förstå?

  SvaraRadera
 7. Högerns hat dödade Palme oavsett om skottet kom från Christer Petterson eller ifall det andra teorin om en komplott som stöds av LGW Person är gällande.

  Utan hatet hade initalimpulsen hos mördare eller mördarna varit osannolik.

  Det är mot bakgrund av det kväljande att se kommentarerna på diverse högerbloggar idag där man tävlar om att uttrycka att man inte känner nånting alls eller känner glädje övet att landets valda statsminister i en demokrati mördats.

  SvaraRadera
 8. Palme var mörkblå halvfascist innan han plötsligt svängde i motsatt riktning. Hans farmor vägrade handla på NK för att det ägdes av judar. Hans morbror blev dömd för krigsförbrytelser och samarbete med nazisterna i Baltikum
  -------------------------------
  Jag är ganska säker på att du själv har någon i din släkt som symaptiserade med Hitler och nån eller några andra som var antisemiter.
  Kan vi få veta vilka du själv tror att dom var eftersom det är så viktigt när vi nu ska ta ställnimg till Palme?

  DÅ är det rimligt om vi får veta var Ditt hat härstammar från och JAG utgår från att det är din släkts brott som format dig.

  Det är väl ok?

  SvaraRadera
 9. Palme närmaste vänner var f.d. nazister och högerextrem överklass efter kriget och Palme själv hyste samma åsikter som de
  --------------------

  Du och dina lögner äcklar mig.

  SvaraRadera
 10. Jag blir spyfärdig vid blotta tanken på hur nära vi egentligen var en totalitär socialistisk stat. Vi var där hela tiden och nosade.

  ------------

  Tråkigt att du inte fick den fascistiska diktatur som du på denna blogg uttryckt skulle ha varit bättre än den demokrati under med vänstermajoritet som vi haft under delar av 1900 talet.

  Vi har ju inte alla ha samma preferenser.

  SvaraRadera
 11. Palmehatet var i högsta grad befogat.

  ---------------------------

  Jag hatar dig och allt du står för poltiskt.

  SvaraRadera
 12. Landets statsminister, den mäktigaste mannen i landet, stötte ut och fördömde öppet den minoritet av befolkningen som var i opposition. De brännmärktes med hatfylld hets.

  ------------------------

  Är det ett argument från en höger som varje dag spyr ut hat mot sossarna TROTS att man har fast förankrad majoritet och inye behöver oroa sig?

  Vad fan är det som oroar er så förbannat mer än ert eget hat`?

  SvaraRadera
 13. hej Anonym 28 februari, 2011 19:38, vad får du allt ifrån, vart är dina källor? Baseras din verklighetsuppfattning verkligen på några objektiva fakta. Har du arbetat inom CIA eller?

  Angående löntagarfonder så finns givetvis risken att de kunde ha blivit korrumperat, de flesta system går att utnyttja.

  Sen tror jag fortfarande inte på att man ska hata människor pga deras förståelseförmåga. Däremot kan man påpeka bristerna i det.

  Ja Palmehatet sitter djupt i själen hos många äldre i landsbygden, de anser att han förstörde hela landet. Jag har träffat på människor som föraktar Palme än idag och som påstår sig blivit förhörda av polisen angående mordet utan att de blev någon media bevakning på dem eftersom det inte fanns något på dem. Dessa människor påstår att den socialistiska staten trakasserar dem än idag.

  När man då påpekar lite försiktigt att vi faktiskt har en borgerlig regering så får man till svar att hela samhället är socialistiskt ändå.

  Det är möjligt att många högermänniskor har farit illa i Sverige, men jag kan inte låta bli att se hur illa vänstermänniskor råka illa ut i högerns maktutövning.

  Ju mer jag ser på människan så undrar jag om vi inte stirrar oss blinda på systemen. Jag kommer alltid att tycka att vänster politik är mest förståndig, men inget system fungerar ordentligt om inte människor i majoritet förstår systemet och sympatiserar med det.

  Med det i åtanke så blir man lätt ödmjuk inför situationen, med tanke på att vi verkar ha en så lång bit kvar att förstå vad som behöver göras.

  Att det skulle kunna finnas ett system där helt olika viljor skulle kunna samexistera har jag svårt att tro på.

  En religiös fundamentalist som vill stena bögar kan knappast leva ut sin vilja tillsammans med en Liberal man som dessutom är homo sexuell.

  Någonstans så är det ofrånkomligt att en lära, en människosyn måste råda och regera över alla andra.

  Jag tror att det är möjligt för jag tror att en ökad förståelse hos människan leder till samma slutsats i de stora politiska frågorna. Detta synsätt kan givetvis sluta åt helvete om man förbjuder människor att få argumentera emot bättre vetande.

  jag antar att vi alltid kommer att behöva människor som säger emot de som anses vara mest förståndiga. För att hålla igång vårt sökande efter kunskap och förståelse av vår värld som förändras hela tiden.
  Vår ökade förståelse kan liksom inte ha en slutstation.

  Men jag önskar att denna politiska debatt kunde höja sig ett snäpp och då tänker jag även på mig själv. Och att sitta och hata Palme är knappast ett steg i rätt riktning, det känns bara efterblivet.

  SvaraRadera
 14. "Och därför är bombningarna ett illdåd. Och av det har vi många exempel i den moderna historien. Och de är i allmänhet förbundna med ett namn: Guernica, Oradour, Babij Jar, Katyń, Lidice, Sharpeville, Treblinka. Där har våldet triumferat. Men eftervärldens dom har fallit hård över dem som burit ansvaret. Nu fogas ett nytt namn till raden: Hanoi, julen 1972"

  Skulle Palme var CIA agent?? jösses, rätta till era foliehattar.

  SvaraRadera
 15. Gösta Bohman moderat28 februari, 2011 22:24

  För att förklara. En statsminister eller president ska vara hela landets ledare. Det är därför som även hårdföra politiker lugnar ner sin retorik när de väl blivit valda.

  Detta gjorde aldrig Palme. Från maktens högsta tinnar sände han ut bannstrålar mot den svaga minoritet som var i opposition. Han hånade dessa och stötte med verbala smädelser ut de från samhällsgemenskapen. Även om Palme i realiteten var mindre radikal än i sin retorik tog hans fördömande ord mycket hårt på de som utpekades och drabbades av hans bannstrålar.

  Om lagen om hets mot folkgrupp funnits under Palmes tid skulle han ha åtalats och fällts.

  SvaraRadera
 16. Om lagen om hets mot folkgrupp funnits under Palmes tid skulle han ha åtalats och fällts.

  ---------------------------

  Sen när är moderaterna en folkgrupp?

  SvaraRadera
 17. Angående Palme och CIA

  http://www.dn.se/nyheter/sverige/cia-ville-varva-den-unge-olof-palme

  http://www.expressen.se/nyheter/1.1002194/olof-palme-samarbetade-med-cia

  SvaraRadera
 18. Dom som är inresserad av att slippa alla lögner om Palme bör läsa Henrik Bergrens biografi.

  SvaraRadera
 19. @Anonym 01 mars, 2011 00:02.

  Jag känner till sen tidigare rapporterna om hans samarbete med Nato och CIA. Men "Anonym 28 februari, 2011 19:38", påstod långt mycket mer än vad dessa två artiklar skriver om.

  Men däremot så visar detta hur enormt missriktade högerns hat emot Palme är och alla myter om att han skulle sälja Sverige till Sovjet.

  Jag minns när det kom fram att Palme just trakasserat vänstermänniskor och samarbetat med USA, Ingen av dessa felinformerade människor kunde ta till sig informationen. De vägrade svara när jag påpekade hur fel de hade haft. Först nu har dessa högermänniskor börjat erkänna att Palme va rätt hård emot vänstern. Återigen Guillou var vänster när regeringen såg till att slänga honom i finkan.

  Men som sagt dessa frågor är mycket större än Palme.

  SvaraRadera
 20. "Olof Palmes son Mårten Palme minns att hans far berättade om sin tid i USA och också om sin besvikelse över CIA:s inblandning i ISC.

  - Man kan nog säga att Olof tidigt inspirerades av amerikanska ideal. Inte minst gällde det hans politiska stil. Men han berättade inget om egna eventuella amerikanska kontakter under 50-talet. Däremot att CIA infiltrerade ISC och att han var besviken över det. Han berättade också att han uppvaktats av en av sina tidigare collegelärare med CIA-anknytning under 60-talet. Han avvisade inviten, och personen bad om ursäkt, säger Mårten Palme"

  SvaraRadera
 21. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 22. Först nu har dessa högermänniskor börjat erkänna att Palme va rätt hård emot vänstern.
  -----------------
  Stämmer.Stora delar av vänstern inklusive det dåtida vänsterpartiet såg mycket negativt på sossarna och ansåg att sossarna var förrädare gentemot "arbetarklassen".
  Retoriken från det hållet var lika högt skruvad som den var från höger.

  Jag var själv aktiv i periferin i vänstern i den s.k kallade musikrörelsen och bland syndikalister och det var omöjligt t.o.m för en blind att inte se detta massiva tryck från två sidor mot socialdemokratin under dena tid.

  Det är utifrån den tid han verkade i som Palmes egen retorik ska bedömas.

  Han agerade inte som politiker i ett vakum vilken högern idag försöker få oss att tro.

  SvaraRadera
 23. Nedanstående citat är från den tid då Reinfeld öppet stod för att han delade värdeingar med dom människor som frekventerar den hör och andra ultraliberala bloggar.

  För oss andra framstår det han säger som hat.

  Vistt är det intressant att ni inte har monopol på att definiera hat?


  "Svenskarna är mentalt handikappade och indoktrinerade att tro att politiker kan skapa och garantera välfärd.
  Fredrik Reinfeldt, 1993"

  SvaraRadera
 24. Så här beskriver palme den verklighet i vilken den studentrörelse hav var aktiv i och som Usa hade intresse av att påverka.

  Jag antar att dom personer som har problem med Palme här hade föredragit att han tagit öppen ställning för vansinnet och att det är just det som är problemet.

  Att han inte var rabiat kommunist.

  ----------------------------

  "Den förste talaren var överstelöjtnant Kan Buk, Nordkorea. Han var iklädd uniform och medförde en bazooka och två gevär till talarstolen. Hans anförande var fruktansvärt hätskt och kulminerade i ropet: 'Död åt de amerikanska inkräktarna i Korea'."

  SvaraRadera
 25. Jag kommer inte ihåg Palme, jag var ung när han dog. Vad jag dock inte förstår är vad som gjorde honom så stor förutom att han blev skjuten.

  Uppenbarligen är det så att han fortfarande river upp känslor, men jag kan inte se att han var så mycket bättre eller sämre än de andra vi har haft vid makten.

  SvaraRadera
 26. Jag kommer inte ihåg Palme, jag var ung när han dog. Vad jag dock inte förstår är vad som gjorde honom så stor förutom att han blev skjuten.
  --------------------------
  Det som var så bra med honom var att han pratade på samma sätt FÖR socialdemokratin som högern pratar FÖR kapitalet vilket gjorde honom unik i arbetarrörelsen och ett större hot för kapitalet än vad Erlander varit.

  Han hatades dessutom inte i den omfattning som påstås av dom historieförfalskare
  som använder myten om omfattningen av hatet för att driva hat mot socialdemokratin idag.

  Hatet var i sin tur uppdelat på den allra yttersta vänstern och den allra yttersta högern som bägge i olika omgångar kokade hatbaljan så att den svämmade över på andra än dom själva.

  SvaraRadera
 27. Palme var CIA-agent. Självklart kunde han inte berätta detta ens för sin egen familj utan var tvungen att spela även för dem. Läs Philip Agees CIA-diary för att få en objektiv inblick i vad det kan innebära att vara CIA-agent och vilket dubbelliv man lever. Efter några decennier klarade Palme inte dubbellivet längre och planerade att göra stora avslöjanden. Som många CIA-agenter började Palme till sist ångra vad han bidragit till genom sitt förrädiska dubbelspel.

  CIA är inte USAs utan den kriminella Wall Street-elitens egen spionstyrka som används för att hjälpa till att föra deras New World Order agenda framåt precis som USA som nation används som ett instrument av den kriminella finansiella eliten. Ett av den kriminella elitens grundmetoder är att ta kontroll över alla olika grupperingar, religioner och länder och spela ut dem mot varandra och på så sätt genom att söndra och härska styra världsutvecklingen åt det håll de vill medans den mänskliga fårskocken står där som fån och inte fattar vad som händer.

  Palme var ett exempel på "controlled opposition". dvs att låtsas vara i opposition till elitens agenda men i själva verket arbeta för att implementera den.

  Han fick i uppgift som CIA-agent och sympatisör med elitens NWO agenda (precis som Reinfeldt och Bildt fungerar idag fast mer öppet från höger) att fungera som trojansk häst och inifrån ta makten i sossarna och Sverige och sen börja implementera elitens agenda under falsk förespegling av välfärdspolitik.

  Andra trojanska hästar är Tony Blair och Gordon Brown som också var agenter för the NWO. De låtsades vara Labour och såg sen till att implementera elitens agenda. Bill Clinton och Obama är andra marionetter och trojanska hästar för att föra the NWO agendan framåt. Bush var naturligtvis också marionett men som neocon förs elitens agenda framåt mer öppet under förespegling av anti terrorism för att dupera massan.

  Alltihop är politisk teater för att lura den lättlurade massan så att eliten kan fortsätta att öka sin makt och kontroll utan att massan begriper vad som händer. Massan upplever dock hur de blir mer och mer kontrollerade, förlorar mer och mer frihet och får sämre standard då deras ekonomi sugs ut mer och mer av eliten men utan att förstå hur. Sen ser eliten till att projicera massans besvikelse och frustration på sina marionetter som lätt kan offras och ger dem istället nytt hopp i form av en ny marionett från det motsatta politiska lägret och så tror massan att allt kommer att bli bra tills de blir besvikna på den nya marionetten. Och så håller det på så medans elitens agenda implementeras steg för steg, vänster, höger, vänster, höger osv och valdeltagandet sjunker mer och mer och massan blir alltmer frustrerad och apatisk då de upplever att de inte kan påverka utvecklingen. Så ser det ut över hela världen.

  Lösningen är att förstå hur eliten driver detta spel och vilka de är som egentligen styr världens utveckling bakom kulisserna. När tillräckligt många vaknat upp och gör detta kommer det att finnas kraft för att kunna sätta den kriminella eliten bakom lås och bom, vilket är nödvändigt om vi ska kunna rädda världen från en katastrof.

  Den kriminella eliten är just nu på väg att krascha världsekonomin (om du inte inser det redan nu, vänta ett eller två år till kommer du att förstå), fullborda sitt totala kontrollsamhälle och starta tredje världskriget för att kunna konsolidera sin makt och kontroll av världen, skapa sin globala tyranniska världsdiktatur, sin New World Order, sin hyperfascistoida världsregering som kommer att få världens alla tidigare diktaturer att blekna.

  Dags för dig att vakna upp som läser det här om du inte redan gjort det.

  www.infowars.com

  SvaraRadera
 28. till 01 mars, 2011 22:05 anonym
  håll i foliehatten för det kommer att blåsa i morgon..
  Av en annan anonym som vill alla väl.

  SvaraRadera
 29. har du något mer specificerade källor än John Birch Societys politiska hemsida. www.infowars.com

  Visst Infowars har en hel del bra artiklar angående ekonomin när de tar in gäster som Max Keiser, men ofta är det kompletta höger tokstollar som gör sin röst hörda på infowars, jag vägrar köpa att Ron Paul är lösningen på Amerikas problem och att bli en hjärndött får som bara upprepar Alex Jones analyser som en papegoja, du är vad du själv kritiserar Anonym 01 mars, 2011 22:05.

  SvaraRadera
 30. De här som håller på och gör sig lustiga och pratar om foliehattar tillhör de mest imbecilla personer som finns i samhället näst rent mentalsjuka.

  Och på sitt sätt är de mentalt störda och nu säger jag inte detta för att vara nedsättande utan helt enkelt som ett objektivt faktum. De har en oförmåga att se verkligheten som den är och är dessutom extremt lättlurade och måste ha en typ av hjärnfunktion som är extremt tillgänglig för påverkan och hjärntvätt.

  Tyvärr så kan hjälper det inte mycket att redan nu veta att man om några år kan säga: vad var det jag sa idiotdjävel när jag berättade om verkligehten föf dig och du höll på fjantade om foliehattar.

  MEN DU KOMMER ATT VAKNA UPP OCH INSE ATT ALLT VAR SANT NÄR DU FÅR KÄNNA PÅ VERKLIGHETEN, NÄR DU KANSKE SITTER DÄR UTFATTIG UTAN BOSTAD OCH ARBETE MED ETT MICROCHIP I PANNAN FÖR ATT I NÄSTA STUND BLI TORTERAD OCH AVLIVAD AV ELITEN!!

  ha ha ha, foliehattar, ha ha ha!!!

  Personer som yrar om foliehattar så fort sanningen presenteras för dem borde få smisk som en olydig unge så att vaknar upp ur sitt manipulerade medvetandetillstånd.

  Som sagt var, de källor jag använder har korrekt kunnat förutsäga framtiden i decennier. Det finns i ingen i det " etablerade samhället" som ens kommer i närheten. Den som har minsta lilla intelligens och sunt förnuft inser att om man kan förutsäga framtiden med precision är det bevis för att man har en mer korrekt förståelse och kunskap om verkligheten. SÅ VEM ÄR DET SOM HAR PÅ SIG EN FOLIEHATT, SOM INTE FÖRSTÅR VERKLIGEHETEN?

  Jo, det "etablerade samhället", därför att eliten har för massan byggt upp en fiktiv verkligehet genom utbildning och media som gemene man tror på. Och så fort något presenteras som ligger utanför denna fiktiva verklighet, något som tillhör den verkliga verkligheten så betraktar den hjärntvättade fårskocken detta som overkligt eller "konspirationsteorier".

  Man kan inte låta bli att bli förbannad på den här typen av bristande seriositet. Prata om foliehattar, vad är det för en djävla tönteri!!!! Leta upp och kolla bevisen istället djävla tjockskalle!

  SvaraRadera
 31. Hörudu John Birch paranoikern.

  Jag hade genom egen forskning kommit fram till precis samma sak som Alex Jones flera år innan jag började lyssna på honom.

  Ok. Man kan faktiskt tänka själv. Och sanningen finns där att upptäcka för alla som så vill, man behöver inte lyssna på någon annan för att inse den.

  Och Alex säger hela tiden: tro inte på mig, gör din egen research så kommer du att se att det jag säger är sant.

  Det borde du också göra, alltså forska på egen hand och verifiera att vad alex säger är sant.

  Men du behöver komma i balans också för du har paranoida tendenser och har inte förstått helheten vilket gör att du fullständigt misstolkar Alex.

  SvaraRadera
 32. Anonym 02 mars, 2011 01:39, nej du är uppenbarligen tokig som identifierar människors personlighet med deras förståelseförmåga så djupt att du försvarar din uppfattning, oj ursäkta Alex Jones Uppfattning som om det vore din egen själ. Ditt intellekt är synonymt med termen fullblodspucko.

  SvaraRadera
 33. Det borde du också göra, alltså forska på egen hand och verifiera att vad alex säger är sant.

  Jag har lyssnat på Alex Jones i två års tid varje vecka och jag kan bara konstatera att hans ideologiska glasögon hans religiösa tro och förståelseförmåga och personlighet gör honom till en väldigt värdelös analytiker. Jag har fått nog av denna pajas.

  SvaraRadera
 34. Att lyssna på ditt försvar av Alex Jones är som att läsa en text av en programmerad sektmedlem, du är tröttsam och du är allt annat än fri i sinnet.

  SvaraRadera
 35. Man kan sammanfatta det så här, säger Alex Jones Hoppa, så hoppar du. Vem är det lydiga fåret egentligen, svaret är du som är helt besatt av att försvara Alex Jones.

  I övrigt har du aldrig kollat upp Alex Jones fakta genom att lyssna på andra analyser, det enda du gjort är att läsa det material han presenterar och sedan tolkar du det efter Alex Jones anvisningar som han sagt till dig. Det patetiska är att du i detta läge tror att det är du som tänker själv i detta läge, det visar hur medvetslös du är och varje person som påpekar detta får dig att explodera av vrede.

  Angående att en elit vill utrota stora delar av mänskligheten. Du är en överspänd fåntratt, det har funnits mäktiga människor i alla tider som vill utrota mänskligheten, men de har inte lyckats och de kommer inte lyckas nu heller för tekniken är ett tvåeggat svärd. Så ta och meditera lite och lugna ner dig din pajas.

  SvaraRadera
 36. Kan du läsa innantill?

  Jag hade genom egen forskning kommit fram till precis samma sak som Alex Jones flera år innan jag började lyssna på honom.

  Tråkigt för dig att sanningen är objektiv och kan upptäckas av alla som gör sig besväret att forska på egen hand. Därför kommer man fram till samma sak vare sig jag gör det eller Alex Jones, Max Keiser, Gerald Celente, David Icke, Webster Tarpley, Catherine Austin Fitts, Paul Carig Roberts, Mike Rivero, Allan Watt, Bob Chapman eller någon annan gör det.

  Och beviset för att vi har rätt och du har fel är att vi kan förutsäga framtiden pga att vi har en korrekt förståelse av verkligheten.

  Vad kan du förutsäga korrekt?

  Ha ha, inte en djävla piss!!!

  så är det och tråkigt för dig att din fiktiva världsbild nu börjar gå i bitar när du börjar ana att du är helt ute och cyklar.

  Paranoiker!!

  SvaraRadera
 37. Jag hade genom egen forskning kommit fram till precis samma sak som Alex Jones flera år innan jag började lyssna på honom.

  Ja du ljuger helt enkelt för dig själv nu. Bara för att man kan se att privata monopol tar över samhällets makt så betyder inte det att man tror på Alex Jones politiska lösningar eller framställning av vad denna makt består av. Alex jones är en bibeltok som tror att detta är styrt av satan.

  Tråkigt för dig att sanningen är objektiv och kan upptäckas av alla som gör sig besväret att forska på egen hand. Därför kommer man fram till samma sak vare sig jag gör det eller Alex Jones, Max Keiser, Gerald Celente, David Icke, Webster Tarpley, Catherine Austin Fitts, Paul Carig Roberts, Mike Rivero, Allan Watt, Bob Chapman eller någon annan gör det.

  Människan är en naken primitiv apa som knappast kan komma överens om en gemensam förståelse av denna komplexa värld. Max Keisers förståelse av läget skiljer sig ganska rejält från övriga tokstollar. Däremot så har de hyfsat samma problembeskrivning av ekonomin men Max Keiser har helt andra lösningar. Han använder sig docjk av Alex jones pga att massmedia är värdelösa och ofta vägrar släppa in honom i debatten.

  Och beviset för att vi har rätt och du har fel är att vi kan förutsäga framtiden pga att vi har en korrekt förståelse av verkligheten.
  Du är inte ens specifik över vad du talar om för händelse. Att människor kunde se att systemet var ohållbart ekonomiskt och att företag får mer makt i samhället har ingenting att göra med Alex Jones agenda att få alla att rösta på Ron Paul och vilja avveckla välfärdsstaten.

  Vad kan du förutsäga korrekt?
  Ha ha, inte en djävla piss!!!


  Ja din sjuka enmansdebatt visar just att du är sjuk i huvudet, tränba mindfulness och lugna ner dig ditt ego har stigit dig åt huvudet.

  så är det och tråkigt för dig att din fiktiva världsbild nu börjar gå i bitar när du börjar ana att du är helt ute och cyklar.

  En sak har du dock lärt dig och det är Alex Jones Manipulations teknik, den funkar dock bara på svagt mentala nervvrak som dig, så jag är ledsen du slösar bort din tid.

  Paranoiker!!

  Ja som sagt det finns ett gammalt talesätt den som sa det han var det. Du har en väldigt förenklad världsbild och du tror din livsuppgift är att religiöst väcka människor genom att va oförskämd emot dem. Det finns dock två problem, du har inte fattat att varje verklighetsuppfattning grundar sig på ideologi och att alla människor inte kan komma fr5am till samma slutsats som dig. Att kräva det är att kräva diktatur så du kämpar för vad du själv påstår dig bekämpa. Det andra problemet är att du inte förstår hur kommunikation fungerar. Bara för att Alex jones lyckades hjärntvätta dig så behöver du inte kasta skit på andra.

  Att du på allvar tror att vi kommer bli utrotade från jordens yta är givetvis väldigt stressande för dig, men du kommer aldrig klara av att göra någonting produktivt om du är stressad, du kommer bara lyckas med att skriva arga kommentarer på bloggar.

  Om du inte kan förstå hur ineffektivt det är så är det ett bevis i sig att du är halvt medvetslös. Lycka till!

  SvaraRadera
 38. Ja, du har härmed lyckats bevisa några saker,

  att du inte kan läsa innantill

  att du förstått högst 20-30 % av vad Alex Jones och hans gäster pratar om

  att du är exempel på ordspråket "som man dömer andra är man själv".

  Det finns konstruktiv objektiv avslöjande kritik av rådande omständigheter vilket mina inlägg handlar om och så finns det kritik som är projektioner av ens egna spöken vilket dina inlägg är exempel på. Det är det senare fallet som åsyftas med ovanstående ordspråk.

  Men jag är medveten om att jag talar för döva öron och ett svagt sinne och avslutar härmed debatten.

  SvaraRadera
 39. Inte ett enda konkret argument ifrån den anonyma fåntratten 02 mars, 2011 18:55. Ja debatten började aldrig så det finns inget att avsluta. Fatta att du är den som är svårt stressad och behöver hjälp.

  Att man inte läser din skit som om det vore sanningen har att göra med att vi inte funkar som dig, förtroende måste byggas upp, du är en kommunikativ katastrof.

  Att man inte håller med om Allt Alex Jones säger har inget med att man inte förstår vad han talar om. Du är ett religiöst pucko och du får aldrig knulla. Tack och hej.

  SvaraRadera
 40. Det finns konstruktiv objektiv avslöjande kritik av rådande omständigheter vilket mina inlägg handlar om

  Låt oss titta närmare på detta vansinne: "konstruktiv objektiv avslöjande kritik av rådande omständigheter"

  Kritik är inte objektiv, kritik bygger alltid på en verklighetsuppfattning om vad som är rätt och fel, att du skulle va konstruktiv kan vi utan problem avfärda med tanke på alla förolämpningar som du skrivit.

  Att du kallar det du skriver för "avslöjande kritik" är nog de mest lustiga jag har hört. Ja du avslöjar ditt mentala tillstånd, tro inte att du vet något, du vet ingenting du tar bara saker för att vara sant för att Alex Jones underhåller dina svaga nerver.

  SvaraRadera
 41. Alex Jones är en jävla Bibel kreationist han säger i klippet nedan att man ska läsa Bibeln för att förstå människans ursprung. Alex påstår att detta är vetenskap. Idioter låter sig luras av dessa finter, men har man någon hjärna fattar man att han är en idiot. Fan vad jag hatar människor som lyssnar på Alex Jones, religiösa jävla puckon!

  Alex Jones And Evolution

  SvaraRadera
 42. Ok, jag ska göra ett till inlägg i denna meningslösa debatt bara to prove my point.

  Här är två exempel av många, många korrekta förutsägelser från Alex Jones infowars.com

  Vad sa t ex Bob Chapman i nov 2008? Jo att Dow Jones skulle gå under 7000 i slutet på feb 2009. Den 28 feb 2009 gick Dow under 7000 för första gången på många år.

  Vad har Lindsay Williams förutsagt om oljepriset vid flera tillfällen i under flera års tid? Jo han har gång på gång korrekt förutsagt oljeprisets rörelser ofta totalt i strid med den rådande uppfattningen bland (de hjärntvättade) experterna. I november 2010 sa han att oljepriset skulle gå upp till 150-200 dollar fatet inom 6-12 mån. Vad är det vi ser nu? Jo, exakt detta är på väg att hända.

  Ok, din dönick, nu kan du ju ta den förutsägelsen och se själv att den kommer att slå in inom 2- 8 månader.

  Vad säger du då? Kan du erkänna för dig själv att du är en total idiot som har noll koll? Där har du bevisen!!

  Och jag vill upprepa att detta är bara två av oändligt många korrekta förutsägelser som gjortspå Alex Jones radioshow. Bara två exempel av oändligt många! Ok! Om jag hade tid skulle jag kunna fylla den här bloggen dag efter dag med korrekta förutsägelser som alla själva kan se stämmer.

  När ska du fatta att du inte är torr mellan öronen?

  SvaraRadera
 43. Låt säga att jvi har gjort ett IQ-test och jag har IQ 150 och du har en IQ på 80. Utifrån ditt beteende kan jag också göra bedömningen att du har låg intelligens.

  Om jag då hävdar att du har låg intelligens, är det ett objektivt konstaterande eller ett nedsättande omdöme eller ett uttryck för ordspråket som man dömer andra är man själv?

  Om majoriteten av befolkningen har de facto blivit utsatta för psykologiska manipulationstekniker via utbildning och media så att de befinner sig i ett permanent tillstånd av bristande verklighetsuppfattning pga hjärntvätten och jag av någon anledning inte blivit påverkad av hjärntvätten utan kan se verkligheten som den är, om jag då beskriver den verkliga verkligheten vilket inbegriper att majoriteten av befolkningen är under mind control, är det konstruktiv kritik av rådande omständigheter eller är det att vara nedsättande?

  Att jag har rätt bevisas av att jag och mina polare på infowars.com kan till skillnad från alla "experter" i det etablerade samhället korrekt förutsäga framtiden, dvs beskrivningen ovan av att majoritetn av befolkningen är under mind control utan att de har en aning om det och lever med en fiktiv av eliten specialdesignad bild av verkligheten, är en korrekt beskrivning av verkligheten.

  SvaraRadera
 44. Du tog fram två exempel om ekonomin som jag redan sagt att det funnits hyfsade analyser om. men du utesluter Lindsey Williams dösnack att eliten tror på satan och att denna satan är verklig. Lindsey Williams påstår att alla kommer att svälta 2012, sure.

  När det gäller Bob Chapman så har han sagt saker som andra ekonomer gjort länge. Det är inget speciellt, du är en jävla idiot som köper hela paketet bara för att de påpekar brister med ekonomin.

  Och va fan har du förutsätt din jävla sopa. Du är en bibeltroende skithög och jag hoppas att du dör i Aids.

  SvaraRadera
 45. IQ tester vet du tydligen väldigt lite om, man kan höja sitt IQ test på några timmar genom att bara lära sig hur man ska tänka, detta gör man med träning. Dra åt helvete ditt patetiska jävla kristna svin.

  SvaraRadera
 46. Vad säger du då? Kan du erkänna för dig själv att du är en total idiot som har noll koll? Där har du bevisen!!

  Du är så jävla äckligt efterbliven och störd så det saknar motstycke, jag känner redan till dessa förutsägelser, men om du går tillbaka vad de egentligen sa så vart det inte så specifika förutsägelser. Visst sker det insider job inom ekonomin, än sen det är inget bevis för att Ron Paul ska bli president eller att Alex Jones kan anylsera helhetsbilden. Människor som du sänker medvetandet på folk eftersom du har så lågt medvetande själv. Du skapar bara ett lägre medvetande, dina handlingar är vidriga och det är sådana som dig som skapar ännu värre problem i världen med din vidriga energi av piss.

  SvaraRadera
 47. Nu börjar du bli riktigt rolig!!!

  Fantastiska kommentarer!!!

  Du förstår inte ens analogierna eller de filosifiska frågeställningarna!!!!!!

  Hejjja!!

  Och jag är allt annat än kristen!!!! Eller bibeltroende!!! Ha, ha, haaaa!!!!

  Vad får du allt ifrån? Du har minst sagt en fri fantasi och inbillar dig saker som inte har något med verkligeheten att göra. Vilket uppenbarligen är uttryck för din paranoida sida. Det är lite synd om dig.

  Men fortsätt du och fantisera om du blir lyckligare av det!!!! Men jag tror snarare att det gör dig olyckligare. Men det är ju bra att du åtminstone verkar ha förstått ca 20-30 % av vad som presenteras på infowars.com. Det är ju långt bättre än det stora fårskocken som i praktiken inte begriper något alls!!!

  SvaraRadera
 48. Varför får jag en känsla av att en mysko typ debatterar med sig själv här?

  SvaraRadera
 49. Ha ha hi hi du kom på mig jag är inte riktigt klok, jag vet inte vem jag är vem är du 9/11 was an inside job, jag äter bajs med sugrör!

  SvaraRadera
 50. Ha ha hi hi du kom på mig jag är inte riktigt klok, jag vet inte vem jag är vem är du 9/11 was an inside job, jag äter bajs med sugrör!

  SvaraRadera
 51. JP Morgan Chase och Goldman Sachs, vilka är de banker som framförallt utgör kärnan inom den kriminella finanseliten som styr världen bakom kulisserna, har agenter som ständigt bevakar bloggar för att desinformera och miskreditera de som avslöjar sanningen om deras kriminella aktiviteter.

  Uppenbarligen har sådana agenter varit inblandade i tarvligheterna i de senaste inläggen där de försökt miskreditera Alex Jones och infowars.com.

  Det kan därför vara klokt av den som är intresserad av att skaffa sig en egen uppfattning att lyssna till Alex Jones radioshow och ta del av infowars.coms nyhetsbevakning och sen göra sin egen bedömning.

  SvaraRadera
 52. Information om JP Morgan Chase och Goldman Sachs får man bäst info ifrån Max Keiser. Man behöver inte lyssna på Alex Jones för detta. Alex Jones skapar en stor fantasivärld av allting. Max Keiser är mer konkret. Visst Max Keiser använder sig av Alex Jones men det är för att han inte har någon annanstans att nå ut med sitt budskap i amerikansk massmedia som bojkottar honom.

  I detta avseende gör Alex Jones ett bra jobb att ge Max Keiser en röst. Men Alex Jones är i övrigt en idiot som inte kan analysera ett skit. Däremot är jag för Alex Jones rätt att få finnas och jag tycker massmedia borde utmana honom öppet, likväl som jag tycker att de ska ge Max Keiser en öppen röst i media i USA.

  Jag anser också att man ska låta alla politiska kanditater få komma till tals. Behandlingen av Ralph Nader visar att USA inte är en riktig demokrati, man trakaserar honom och alla andra partier som inte är demokrater eller republikaner.

  Men återigen Alex Jones ideologi och förståelseförmåga är knappast lösningen, det är att gå från en bur till en annan och låsa in sig. Det är inte hälsosamt.

  SvaraRadera
 53. Återigen ett försök att misskreditera Alex Jones därför att han är spindeln i nätet och den som är allra mest framgångsrik och farligast för de kriminella bankirerna pga att Alex ger den korrekta bilden och analysen av deras omfattande kriminalitet.

  Max är bra och ärförutom stadig gäst hos Alex också med i hans filmer men Max är mer begränsad och specialiserad på ekonomi. En sak som visar att han inte har en klar helhetsbild är att han ville ge Obama en chans vilket han nu erkänner var fullständigt fel, när Alex och t ex Webster Tarpley flera år innan varnat för att Obama bara var en marionett för Goldman Sachs och JP Morgan Chase som skulle fungera som en trojansk häst för att förföra massan med en massa lögner om välfärd och fred. (Obama är bara en i raden av den kriminella elitens marionetter där för övrigt Palme var en annan).

  Nu har Obama de lägsta popularitetssiffrorna någon president någonsin haft och massan har börjat förstå hur lurade de är då Obama inte bara fortsatt Bush/NWO agendan utan accelererat den samtidigt som han skickligt och förföriskt fortsätter att ljuga världens befolkning rakt upp i ansiktet.

  Detta är bara ett exempel på hur insiktsfull och avancerad Alex är som t.o.m hade gjort filmen The Obama Deception som avslöjar Obamas förräderi, redan innan Obama var vald till president.

  Lyssna själv på Alex Jones och skaffa dig en egen uppfattning istället för att lyssna på den där tokskallarna/agenterna som försöker misskrediter Alex! Se hans filmer, de kan man se gratis på internet.

  www.infowars.com
  www.prisonplanet.com

  SvaraRadera
 54. Återigen ett försök att misskreditera Alex Jones därför att han är spindeln i nätet och den som är allra mest framgångsrik och farligast för de kriminella bankirerna pga att Alex ger den korrekta bilden och analysen av deras omfattande kriminalitet.

  Max är bra och ärförutom stadig gäst hos Alex också med i hans filmer men Max är mer begränsad och specialiserad på ekonomi. En sak som visar att han inte har en klar helhetsbild är att han ville ge Obama en chans vilket han nu erkänner var fullständigt fel, när Alex och t ex Webster Tarpley flera år innan varnat för att Obama bara var en marionett för Goldman Sachs och JP Morgan Chase som skulle fungera som en trojansk häst för att förföra massan med en massa lögner om välfärd och fred. (Obama är bara en i raden av den kriminella elitens marionetter där för övrigt Palme var en annan).

  Nu har Obama de lägsta popularitetssiffrorna någon president någonsin haft och massan har börjat förstå hur lurade de är då Obama inte bara fortsatt Bush/NWO agendan utan accelererat den samtidigt som han skickligt och förföriskt fortsätter att ljuga världens befolkning rakt upp i ansiktet.

  Detta är bara ett exempel på hur insiktsfull och avancerad Alex är som t.o.m hade gjort filmen The Obama Deception som avslöjar Obamas förräderi, redan innan Obama var vald till president.

  Lyssna själv på Alex Jones och skaffa dig en egen uppfattning istället för att lyssna på den där tokskallarna/agenterna som försöker misskrediter Alex! Se hans filmer, de kan man se gratis på internet.

  www.infowars.com
  www.prisonplanet.com

  SvaraRadera
 55. Men Alex Jones är i övrigt en idiot som inte kan analysera ett skit. Däremot är jag för Alex Jones rätt att få finnas och jag tycker massmedia borde utmana honom öppet, likväl som jag tycker att de ska ge Max Keiser en öppen röst i media i USA.

  Jag anser också att man ska låta alla politiska kanditater få komma till tals. Behandlingen av Ralph Nader visar att USA inte är en riktig demokrati, man trakaserar honom och alla andra partier som inte är demokrater eller republikaner.


  dessa statements visar att du inte har fattat en smack!!! Vilken extrem naivitet!!!

  "visar att USA inte är en riktig demokrati"!!

  Du jag har ett råd till dig så att du kan börja åtminstone begripa lite grann om hur det egentligen fungerar:

  lyssna på Alex Jones!!! Titta på hans filmer!! Då kanske du börjar förstå lite mer.

  Och så säger du att han är en idiot som inte kan analyser en skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Det står ju väldigt klart att detta är frågan om "han som sa det han var det". Du har härmed själv tydligt för alla att se att du är en idiot som inte kan analysera en(!) skit. Du begriper ju inte ett smack lille vän!! Du är ju helt desorienterad!!!

  Alex har förutsagt många saker, inte för att han har en kristallkula utanför att han helt enkelt kan läsa innantill i den kriminella elitens egna dokument.

  Han förutsåg bla 9/11 tre månader innan och redogjorde för vilka som låg bakom, att de skulle låta flygplan flyga in i WTC och låta dem genomgå controlled demolition samt att de skulle skylla allt på Osma bin Laden för att få en förevändning att implementera ett globalt kontroll- och övervakningssamhälle.

  En sån prestation är helt makalös!!! Att kunna tala om att det kommer att hända, vilka de skyldiga är, motiven och hur det kommer att genomföras!! Otroligt!! Jag tror folk inte förstå magnituden av denna prestation, de har ju trots att 10 år gått snart knappt fattat att det är den kriminella eliten som kontrollerar USA som låg bakom det hela för att kunna flytta fram sin agenda,. Jag förstod det samma eftermiddag och var helt säker dagen efter och detta var alltså ca 7 år innan jag upptäckte Alex Jones.

  Så lille vän, jag tänker själv och gör egen forskning. Det är bara det att Alex och jag och många många andra har oberoende av varandra kommit fram till exakt samma sak. Varför? Jo, därför att sanningen är objektiv och möjlig för alla med ett öppet sinne att finna själv.

  Följ därför Alex uppmaning: tro inte på vad han säger utan gör din egen forskning så kommer du att se han det han säger är korrekt och sant.

  SvaraRadera
 56. Du talar som om du kände Alex Jones, i övrigt orkar ingen läsa dina jävla dumheter längre

  SvaraRadera
 57. Alex Jones förutspådde inte 9/11 han sa det kommer komma en terrorattack snart, det har han sagt hela tiden de senaste 3 åren också. Du är en idiot som drar slutsatsen att han förutspådde 9/11.

  USA: försvar och regering var inkompetenta de våga inte erkänna det för då hade de förlorat makten. Så istället utnyttja de hela situationen cyniskt och tillskansa sig ännu mer makt genom att utnyttja terrorattacken tillsin fördel och börja skapa en polisstat. Politiker gillar att ut.öka sin makt, speciellt neokonservativa. Du kan se mer om det i filmserien, The Power of Nightmares av Adam Curtis, där har du kvalité när de gäller politisk analys istället för john birch society pajasen analys.

  Anledningen att ni alla kommer fram till samma slutsats är för att ni är en sekt.

  SvaraRadera
 58. I övrigt förutspådde Ralph Nader Obamas svek under valet 2008. Faktum är att alla politiska företrädare utanför de demokratiska och republikanska partiet förutsåg detta, det är inget Alex Jones kan ta kred för. Däremot är just filmen Obama Deception den enda filmen som Alex Jones har gjort som är någorlunda objektiv, även om hans retorik förstör filmen oerhört, som vanligt.

  Att du härmar Alex Jones hela tiden i ditt sätt att utrycka dig visar bara vilken liten patetisk talande papegoja du är. Testa och var dig själv din fjantiga Alex Jones härmapa.

  SvaraRadera
 59. I övrigt måste du va helt förståndshandikappad som inte kan se att Hax är medveten om vad som händer angående kontroll samhället. Hax har helt rätt vi kan bara stoppa detta om vi engagerar oss och pekar konkret på vad konkreta politiska beslut leder till. Tyvärr har Hax samma lösningar på problemet som Alex Jones. Men utan den skadliga retoriken så därför är Hax lite bättre än Jones.

  Men du vill känna dig som en person i en hollywood film, det är därför du gillar Alex Jones dramatiska och demagogiska stil. Nej tack jag tror inte på den som skriker högst bara svaga människor lyssnar till sånt.

  Alex Jones vill slå sönder välfärdssamhället vilket är konstigt för han vill inte slå sönder Internet. Båda är uppbyggda av staten och båda dessa infrastrukturer kan ta s över av folket, men Alex Jones vill av ideologiska skäl krossa välfärdsstaten och därmed hela medelklassen och då får du ett riktigt fasciststyre i USA och Alex Jones kommer va en del av anledningen till att de blir så om idioter som du blint lyssnar på honom.

  SvaraRadera
 60. Jag kan också förutspå saker, en människa kommer bli överkörd av en bil, jag hör av mig när det händer så kan du kalla mig för nostradamus sen.

  World trade center hade redan attackerats innan 9/11 att förutspå att de skulle hända igen kunde i princip hela amerikanska befolkningen göra.

  På Howard Stern show som sände live när 9/11 hände så var ingen förvånad över att World Trade Center blivit attackerat de sa alla att det bara var en tidsfråga innan de skulle hända, däremot var man känslomässigt chockade. Så åter igen du är en jävla idiot som tillskriver Alex jones var den som förutsåg 9/11.

  Inte ens konspirations medierna erkänner Alex Jones för att förutse 9/11 dem tillskriver Bill Cooper detta som för övrigt blev ihjälskjuten av polisen vid sitt hem.

  SvaraRadera
 61. Inte ens konspirations medierna erkänner Alex Jones för att förutse 9/11 dem tillskriver Bill Cooper detta som för övrigt blev ihjälskjuten av polisen vid sitt hem.

  SvaraRadera
 62. Alex var väldigt specifik när det gällde 9/11 så man kan inte säga att det var någon allmän varning. Och när han varnar för något är han specifik, inga allmänna nonsens varningar som du gör gällande. Du lyssnar inte ordentligt och framförallt begriper du inte vad Alex och hans gäster pratar om.

  Alex was nearing 100 stations on July 25th, 2001, when he looked into the camera and issued a warning that has since become legendary among 9/11 Truthers. "Please!" he implored. "Call Congress. Tell 'em we know the government is planning terrorism." Jones mentioned the World Trade Center by name and warned against the propaganda he expected to accompany the attacks. "Bin Laden is the boogeyman they need in this Orwellian, phony system," he said.

  Seven weeks later, Jones became the only radio host in America to begin his September 11th broadcast with a tirade against the U.S. government. "I went on the air and said, 'Those were controlled demolitions. You just watched the government blow up the World Trade Center.

  Det är nu bevisat att det var controlled demolition.

  Lille vän, det står nu helt klart att du är en komplett idiot vars paranoida förvirrade tankegångar ingen vill lyssna på medans Alex radioshow och websida växer exponentiellt över hela världen. Hans filmer har setts av 100 tals miljoner och han är den största alternativa websiten i världen . Varför? Jo, därför att han talar om sanningen precis som den är, har en uppsjö av världens ledande forecasters och ekonomer som gäster som gör förutsägelser som stämmer. Folk börjar upptäcka hur de blivit förda bakom ljuset av eliten och älskar Alex.

  Jag är inte för personkult och det är inte Alex heller, han förringar sig själv hela tidne men talar uppskattande om alla andra och tackar alla hela tiden för att lyssnarna hjälper till i informationskriget för att föra ut sanningen.

  Det är inte Alex det handlar om, han är oväsentlig i sammanhanget utan det är informationen och sanningen som är det viktiga.

  Men man kan inte komma ifrån att Alex gör och har gjort ett monumentalt arbete för friheten i världen som överglänser tom Gandhi och Martin Luther King. Han riskerar varje dag sitt och sin familjs liv för att föra ut sanningen om den kriminella eliten.

  I framtiden kommer Alex att hyllas som en av de allra största frihetskämparna i världshistorien. Om vi lyckas få den kriminella eliten bakom lås och bom en gång för alla, det är förutsättningen.

  Det är synd om dig att du ska vara så förvirrad. Hoppas det blir bättre!! Lyssna ordentligt på Alex så kanske du tillfrisknar och får lite insikt!!

  SvaraRadera
 63. Lyssna ordentligt på Alex så kanske du tillfrisknar och får lite insikt!!

  Jävla bebis! Jag är trött på ditt jävla rövslickande av Alex Jones, Sug hans kuk om du vill vem fan bryr sig. Däremot kan jag inte tycka synd om dig, du är bara en patetisk jävla sopa.

  Jag lyssnar hellre på Ralph Nader han har i alla fall åstadkommit något och han angriper problem som en vuxen människa istället för att va en liten tjock bebis.

  Däremot har Ralph Nader Berömt Alex Jones för att våga stå utanför republikanerna och demokraternas syn på världen, men återigen Ralph Nader har en mycket sundare analys av läget en pajasen Alex Jones.

  SvaraRadera
 64. Men man kan inte komma ifrån att Alex gör och har gjort ett monumentalt arbete för friheten i världen som överglänser tom Gandhi och Martin Luther King. Han riskerar varje dag sitt och sin familjs liv för att föra ut sanningen om den kriminella eliten.

  Jävla bebis, Gandhi och Martin Luther King blev mördade. Dessutom förespråka dem ickevåld och vägra bära vapen, Alex Jones förespråkar att man ska bära vapen. Att Alex Jones påstår att han är antivåld som Gandhi och Martin Luther King är patetiskt.

  Så här ligger det till skulle jag träffa dig ute på gatan så skulle jag utan problem sätta dig på plats, jag har träffat idioter som dig förr ni är små svaga individer som tror ert liv fått mening via Alex Jones, du är medlem i en sekt och du är sjuk i huvudet.

  SvaraRadera
 65. Ditt fullblodspucko, att det var ett tydligt terror hot emot World Trade Center var allmännt känt, det var symbolen för hela USA:s ekonomi, därför var det ett viktigt terror mål. Det visste alla innan det skedde. Att då säga de kommer ske en attack i flera år innan var inget som Alex Jones förutsåg. Möjligen inspirera han terrorister att göra det tillslut men det var han inte ensam om heller i så fall. USA utrikespolitik och stöd av Israel var den grundläggande anledningen.

  Du är en äcklig rutten jävel för övrigt.

  SvaraRadera
 66. Ja, jag förstår att du är arg nu när din lilla förvirrade världsbild börjar rämna!!

  Kan inte vara lätt!!

  Men misströsta inte!! No armies can stop an idea whose time has come. Inget kommer att kunna stoppa det Alex och många tillsammans med honom satt igång för det är en ide för frihet som kommer att en gång för alla kommer att befria mänskligheten från tyrannins förtryck.

  Men det förstår inte du idag men kanske i framtiden. Då kan du minnas den här debatten och tänka tillbaka på hur ofantligt imbecill du var!!!!!!!! Och förhoppningsvis skratta åt dig själv!

  Ha ha ha!!!

  Men vi har medkänsla med dig.

  SvaraRadera
 67. Du är ett skämt!!!

  Alex Jones vill slå sönder välfärdssamhället vilket är konstigt för han vill inte slå sönder Internet. Båda är uppbyggda av staten och båda dessa infrastrukturer kan ta s över av folket, men Alex Jones vill av ideologiska skäl krossa välfärdsstaten och därmed hela medelklassen och då får du ett riktigt fasciststyre i USA och Alex Jones kommer va en del av anledningen till att de blir så om idioter som du blint lyssnar på honom.

  Du har ju inte begripit någonting av vad Alex pratar om!!! Tala om att vara blåst och förvirrad!!!!!!! Inte konstig att du argumenterar som du gör, du har ju inte ens förstått!!!

  Bebis är faktiskt inte ett helt opassande epitet på dig., du har ju själv valt det! Det är intressant hur ordspråken lyfter fram sanningar.

  SvaraRadera
 68. Rolling Stone has a new piece on radio host/patriot Alex Jones, casting him as a paranoid, fringe conspiracy theorist who attracts lunatics in Hollywood and across the land. It is not a total hit job, though. Alex gets to speak his mind, and the writer lays out the history of Alex’s rise into the mainstream pretty well, but like other media portrayals of Alex, the buzzwords “conspiracy theory” and “paranoid” are used, almost automatically, to describe Alex’s special brand of populist-constitutionalist political speech. Salon’s Alex Pareene called Alex an “all-American nut-job,” on March 1st, saying that he is “about as fringe a character as exists in our politics.”
  But Alex is not fringe at all. He is attracting an army of listeners because he speaks common sense facts, and doesn’t play the false left-right game like Glenn Beck and so many other clowns on television. Instead of blaming republicans or democrats for the problems in America, Alex is attacking both, as well as the American ruling elite, the political-corporate-financial traitors on Wall Street and Congress, and the global ruling elite.
  And Alex is catching on because he is telling the truth. The new mainstream view is that the United States has a shadow government which spies on the American people, commits terrorist attacks in America (9/11), starts fake wars for resources and imperial control, and wants to destroy America’s constitutional republic in order to establish a dictatorial global government upon its ruins.
  Anybody who sincerely researches the topics that Alex covers on a daily basis comes to the conclusion very quickly that Alex is far from a paranoid nut-job. Alex Jones is in fact an American hero. Barack Obama talks about hope on the campaign trail, but Alex’s voice represents hope. He is a modern-day American pioneer and revolutionary, leading the American political awakening. He is the heart and soul of the movement to expose the real criminals behind the 9/11 attacks, and bring them to justice

  SvaraRadera
 69. Du har ju inte begripit någonting av vad Alex pratar om!!! Tala om att vara blåst och förvirrad!!!!!!! Inte konstig att du argumenterar som du gör, du har ju inte ens förstått!!!

  Som sagt Alex Jones stöttar Ron Paul Ron Paul vill inte ha ett välfärdssamhälle. John Birch Society röstar alltid på Ron Paul.

  Ron Paul påstår att man kan klara sig bättre utan en välfärdsstat, det finns ingen möjlighet att det kan ske.

  Du är ett litet äckligt sjukhuvud som lever i din egen glasbubbla.

  SvaraRadera
 70. Erkänn du har svalt John Birch Societys politiska lösningar på problemet

  SvaraRadera
 71. Varken Alex Jones John Birch Society eller Ron Paul vill ha kvar välfärdsstaten de vill ta bort den.

  Problemet är att staten har försvagats av privata monopol som tagit över makten över staten, men idioter som du tror att lösningen är att ta bort statens makt helt och ge företag ännu mer makt.

  I detta samhälle kommer det offentliga rummet tas över av företag och de kommer att förbjuda din yttrandefrihet om de hotar dem. De offentliga rummet där du kan demonstrera kommer försvinna.

  Alla vet att Alex Jones påstår sig va emot detta, men hans politik leder likt förbannat till detta i slutändan och bara svagsinta outbildade idioter som du går på detta.

  Du är en jävla bebis när du köper Alex Jones retorik och hans falska snack om att han inte vill va en ledare. Det är just den sortens prat som får folk att följa honom och han vet om att så är fallet. Att lura dig är lika enkelt som att lura en utvecklingsstörd.

  SvaraRadera
 72. Du vet inte vad du pratar om!!

  Lyssna ORDENTLIGT på Alex!!

  SvaraRadera
 73. Och du behöver inte oroa dig vad gäller Alex och Ron Paul för du har missförstått alltihop. Det kommer att bli en fantastisk värld för alla inklusive dig när vi blivit av med den kriminella eliten som sugit ut mänskligheten under så lång tid.

  SvaraRadera
 74. Och du behöver inte oroa dig vad gäller Alex och Ron Paul för du har missförstått alltihop. Det kommer att bli en fantastisk värld för alla inklusive dig när vi blivit av med den kriminella eliten som sugit ut mänskligheten under så lång tid.

  John Birch Society är kända för att skrämma in deras ideologi i folk.

  SvaraRadera
 75. Libertarianism see's individual, collective, and economic freedom as all crucial to building a free society. What's freedom if the only choices you have are starve to death or give yourself up to indentured servitude for a few dollars and maybe if your lucky health insurance. As Ron Paul said, he thinks education and health care aren't rights in this country. I couldn't disagree more, what's freedom without education, health, or food?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.