2011-11-02

Våra demokratiskt opålitliga politiker

Nybloggat på Nyheter24De opålitliga

En bloggpost om hur våra politiker medvetet vingklipper de demokratiska grundvärdena, gröper ur rättsstatens principer och åsidosätter de medborgerliga fri- och rättigheterna – när det passar dem.

3 kommentarer:

  1. Bra skrivet - men varför inte nämna namn och partifärg på dem du tycker röstat galet (och kanske dem du tycker röstat klokt), till vägledning för oss som inte orkar ta reda på sånt. Till exempel de flesta politiska journalister, som glatt köper svenska politikers slingerbulteri utan att återkoppla till fakta.

    Alltför allmänt hållna krönikor biter inte lika bra, och bidrar mest till det allmänna – men inte särskilt konstruktiva – missnöjet.

    SvaraRadera
  2. Var detta en nyhet? Du sitter mitt i smeten bland dessa byfånar och förmår inget likt vi andra. Skrota EU.

    JB

    SvaraRadera
  3. Ja det vore i alla fall bättre om du kunde inflika länkar till var man hittar alla namn och hur dom röstar och vem som lagt fram förslaget.Vi har troligtvis inte råd att ha folk på politiska positioner när dom inte har mod eller kunskap att säga ifrån när det barkar åt helvete oavsett sina karriär ambitioner.
    För frågan är väl om det gamla talesättet "att välja sina strider är hållbart" i en situation när så många mäktiga krafter håller på att göra oss till skuld
    slavar där vi lever mer i samhälle som liknar ett öppet fängelse och där vi kan ställas ut på gatan utan ens kläderna vi går och står i precis när som helst.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.