2013-01-09

Slöseriskolan: De fyra sätten att spendera pengar på


(Direktlänk)

7 kommentarer:

 1. Som svensk skattebetalare vet man alltid att det sämsta alternativet är reserverat för en. Man kan bli väckt mitt i natten och någon frågar; "- av 27 länder i EU, vilket land tror du betalar mest per capita för EU:s drift?" "- Eh! Sverige kanske?"
  Rätt!
  "- Vilket land inom EU tror du tar in mest och flest svåranpassade invandrare/asylturister per capita?" "- Eh! Sverige kanske?"
  Rätt!
  "-Vilket land i EU har flest anmälda våltäkter?" "Eh! Sverige kanske?"
  Rätt!
  " - Vilket land i EU har de mest generösa bidragen till bl.a. utomeuropeiska asylturister?" "- Eh! Sverige kanske?"
  Rätt!
  *
  Ja, på den vägen är det :-)

  SvaraRadera
 2. Dagens industri hade idag en artikel om trängselavgift i GBG. En ganska okänd professor förklarar på oklara grunder att han anser att man rent medicinskt sparar människoliv när man betalar trängsel avgift. Jag har sällan sett något så oseriöst, utan referenser, källförteckning eller andra förklaringar. Bara en åsikt man skall ta till sig, så som det förväntas av en korkad bilist utan två hjärnceller i symbios. Vilken dikeskörning. Oreglerad sanslös propaganda utan reson. Går inte att ta den redaktionen på något allvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sprätta med sina fjädrar i ämnen man saknar kunskap/kompetens om och kring är inget nytt och förekommer alltid när politiker eller opinionsbildare vill "utbilda" massan...

   Radera
  2. Matte. Det är ju en uppbyggnad av ett övervakningssystem, betalat av de bevakade själva. Motiverat av kvasi-vetenskap och med grumliga syften. Det är högst oroande. Speciellt att pressen skitar ner sig till denna grad för att avancera kamerasystemet. Då måste det vara viktigt.

   Radera
 3. Nja, en riktig politiker har väl för länge sedan skippat metod 1 o 2. Annars hade väl hen inte blivit en riktig politiker.

  SvaraRadera
 4. "Det är mänskligt att fela, men för att fucka upp det ordentligt behövs en politiker".

  - Gammalt allmänmänskligt ordspråk

  SvaraRadera
 5. Vi måste snart städa trappan, och som alla vet städar man en trappa med början uppifrån.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.