2014-04-09

Word!


Europaportalen intervjuar MEP Amelia Andersdotter (PP)...
-När EU-kommissionen pissar på parlamentet har parlamentet jättesvårt att säga nej. Och vad gäller telekompolitiken från Neelie Kroes och DG Connect [generaldirektoratet för telekomfrågor, ungefär som ett regeringsdepartement] har vi blivit konsekvent pissade på i tre års tid. Jag förstår inte varför parlamentet inte har större självkänsla än att vi kan säga till EU-kommissionen att det här förslaget är inte tillräckligt utrett, att ingen i industrin verkar vilja ha förslaget och att vi inte förstår vilket problem kommissionen försöker lösa.
Episkt bra. Fler sådana politiker, tack!

Europaportalen: Andersdotter: Kejsaren har inga byxor »

4 kommentarer:

 1. Ja, tyvärr så förstör pp'are här hemma Amelias och Christians arbete i Bryssel med att komma med idiotiska förslag om tak-över-huvudetgaranti för rumänska tiggande romer (s.k. EU-migranter), som i förlängningen kommer att leda till att Christian och Amelia får lämna Bryssel.
  http://www.direktpress.se/vartkungsholmen/Arkiv/Artiklar/2014/03/Piratpartiet-gar-till-pa-tak-over-huvudet-garanti-for-alla/

  Att propagera för MP-politik är en garanterad väg till undergång för PP.

  Hur slipper man MP?

  Röstar jag på M så är Reinfeldt där med uppgörelser och röstar jag på S så nog finns MP med där också! Och nu kan jag inte rösta PP heller för de driver också MP-politik..

  Tvi vale.

  SvaraRadera
 2. Du kan faktiskt rösta på PP i EU valet utan att behöva göra det i Riksdagsvalet och i det här fallet Stockholms landstingsval. Det är olika val. Så du har full frihet att plocka de goda piratpartisterna i EU utan att behöva ta de dåliga i Stockholm.

  SvaraRadera
 3. Jerker, det är sant och förmodligen så jag kommer att göra. Men att partierna skiljer sig så mycke och att veta vad för människor det finns inom partiet ett stenkast bort som faktist har makt gör mig fundersam.

  ( Inte Amnexis )

  SvaraRadera
 4. @Anonym09 april, 2014 17:08
  Vad du säger är sant och lite deprimerande men absolut inget unikt för Piratpartiet. Så är det med alla partier.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.

Om du skriver anonymt, använd ändå något slags signatur - så att det går att hålla isär kommentarerna vid repliker.