2014-06-01

Out of sight. Not out of mind.

Skaffa din egen tröja här...

4 kommentarer:

 1. När jag var ung brukade jag engagera mig för fängslade människor i de gamla kommuniststaterna. Föga anade jag...

  SvaraRadera
 2. Jag har all respekt för Peter, men en jämförelse med Mandela känns nååågot magstark. ;o

  SvaraRadera
 3. Sjukt osmakligt att jämföra en kriminell evig-tonåring som tjänar pengar på att stjäla andras produkter och sälja dem vidare med ett genuint offer för förtryck och en genuin rättskämpe som Nelson Mandela. Sjukt jävla osmakligt. Och detta uppmuntras av en frihetligt sinnad kapitalismförespråkare? Jadu, mycket får man uppleva innan man förhoppningsvis en dag trillar av pinn...

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer med invändingarna mot att jämföra Peter Sunde med Nelson Mandela. Vad jag vet har Sunde inget blod på händerna, han har aldrig lett någon sovjetfinansierad terroristorganisation, deltagit i bombattentat eller låtit sin fru mörda åsiktsavvikare inom terroristorganisationen. En annan skillnad mellan Sunde och Mandela är att Sunde inte lär bli benådad och frisläppt så fort han offentligen bestämmer sig för att ta avstånd från våld (fast Mandela fortsätter visserligen med att hylla rasistiska massmord på vita).

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.