2015-02-14

Socialism är arbetarens största fiende

Lyfter upp en anonym kommentar från en tidigare bloggpost...
Vänstersossar och rödingar är alltid korkade övre medelklassungdomar som tror att de ska "rädda underklassen". En stor majoritet av de som jobbar i vanliga jobb vill behålla sina pengar och inte att staten bestämmer över dem. 
Socialism är arbetarens största fiende.
Word!

8 kommentarer:

 1. Friheten Riddare14 februari, 2015 14:17

  Vad är då "arbetarens" bästa vän?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag!
   Det stämmer ju att dessa partier skiter i sina s.k. arbetare. Fast denna miserabla avart är för trög för att fatta att även det har varit mitt verk. Jag gav dem feminism och postmodernism för att sålunda kuppa deras partier. I samma veva lovade jag dem en tusenlapp extra i månaden samtidigt som jag själv skulle tjäna hundratusentals/miljoner extra var månad. Jag hann tvinga sälja bort de flesta av deras gemensamma egendomar. Jag lärde dem att avsky staten så pass att även när jag själv hade tagit över staten och plågade dem, var det MIG de älskade. Jag lät dem läsa farbror Orwells 1984 så ofta att de såg en Stalin överallt, samtidigt som jag själv använda den som min heliga manual. Jag har gett dem IS. Snart ska de få se Eld. Jag är på god väg att ge dem ett globalt inbördeskrig eller ett världskrig för tredje gången (jag får fundera vilket som är bäst). Jag ska minsann ge dem tidernas Leviathan.
   Haha. Hur kan den största delen av massan i ett land som deltar i rymdprojekt och sådant plötsligt (efter obligatorisk utbildning) bestå av bönder och lumpproletärer (som vore de inavlade idioter allihopa).
   Jag ger dem helt enkelt vad de förtjänar. Gjorde Marx det? Nej! Visst inte!
   Ja, jag vet, jag vet. Bugar och tackar. Jag blir själv hela tiden förvånad över min uppfinningsrikedom och det snille Gud har begåvat mig med.

   Radera
 2. Slaveri under dom som köpt all makt om man frågar libertarianer.

  SvaraRadera
 3. Vänstersossar och rödingar (varning för högbildningsstatus bakom beteckningarna!!!) är korkade övre medelklassungdomar (jag håller med om att riksdagen består av korkade ungdomar men den inkluderar väl även högerbarn) som tror att de ska "rädda underklassen". Men de har fel eftersom de själva inte tillhör underklassen. Underklassen måste rädda sig själv. Men den är alltför för korkad för att ta hand om sig själv. Så den får låta en överklassungdom rädda den i stället.
  Ergo: kapitalism är arbetarens bästa vän.
  Hahahaha!
  Visst! Och slaveri är frihet och krig är fred.

  SvaraRadera
 4. Alla politiskt religösa delar samma ambitioner. Även dom som har valt den ovanligt orginella iden att dom skiter i dom som ska räddas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Men originaliteterna tar inte slut där. Än mer originell blir idén när de lyckas övertyga dem som de skiter i att det är de andra som skiter i dem. Högst originella tider vi lever i. Kladdig råkapitalism förklädd som "liberatanism". Upp är ned, höger är vänster, in är ut... Rena kulturmarxismen, baby!

   Radera
 5. Nja, för att det resonemanget ska vara giltigt krävs det väl att den där majoriteten arbetare röstar borgerligt eller icke-socialistiskt. Statistik på det? Dock är det väl så att de som hörs i debatten, den tyckande klassen, har gott ekonomiskt - och kulturellt - kapital.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, precis!
   Ingen nyhet direkt att den "tyckande klassen" inte alltid är klasstyckande. Det var Rosa Luxemburgs eget parti ("sossar") som avrättade henne och någon (minns inte namnet) bl.a. för att sätta stopp på deras intensiva kampanj mot första världskriget (vad man tycker om henne som ideolog hör inte hit).

   Naturligtvis kan man välja att avliva en patient i stället för att bota hennes sjukdom. Det är väl ungefär vad man gjort med vänstern i de flesta europeiska länder, med Hax' finurliga Orwellska motto: "socialism är arbetarnas största fiende"! LOL!

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.