2010-03-02

Dagsformen tycks avgöra

I dag är vänsterpartiet emot teledatalagring. Igen. Men håller det genom en regeringsförhandling? Och vad svarar Bod(s)tröm?

Länk»

9 kommentarer:

 1. Bodström har utsetts till månadens bloggare, men nämner ändå inte med ord det faktuam att en tysk författningsdomstol har sågat hans baby, datalagingsdirektivet. Märkligt kan man tycka.

  SvaraRadera
 2. Tycker deras pressrelease are intetsagande: vi ar emot, men det ar en forhandlingsfraga.

  Kanske som miljopartiet, emot i princip, men kommer att rosta for.

  SvaraRadera
 3. Precis som W sa, dom är emot, men kommer ändå lägga sig platt i denna fråga. Allt för regeringsduglighet.

  SvaraRadera
 4. De är nog mera val fjäsk. Precis som inför EU valet efter PPs höga opinion då båda vänstern och miljöpartiet från ingen stans börja påstå att de också är ett "piratparti".
  Man kan nog ge sig fan på att oavsett vad de än säger före valet kommer de gladeligen böja sig framlänges och låta Bodström ta dem och deras väljare bakifrån

  SvaraRadera
 5. Intressant att ifpi och antipiratbyrån står omnämnda minst ett tjugotal gånger i lagrådsremissen ( http://bit.ly/ajMmCX )
  gällande datalagringsdirektivet. Trodde det var tänkt att den skulle användas för att fånga terrorister och grov kriminell brottslighet.

  Men men, det har ju gått lite så där med att fånga fildelare så de har kanske sadlat om och siktar in sig på terroristbekämpning istället.

  //j

  SvaraRadera
 6. Lars jonsson, Jämtland03 mars, 2010 10:34

  Ja...där kom den:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/ask-vill-andra-fra-lagen_4364507.svd

  SvaraRadera
 7. Wow... det gick snabbt. Man hinner inte mer än säga prosit så har det blivit en helt annan lag.

  SvaraRadera
 8. Vad säger Sture Bergwall?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.