2010-06-12

IFPI:s skiva har hakat upp sig


I veckan som gick höll Europaparlamentets Working Group on Copyright sitt månatliga möte. Och Pirate MEP Christian Engström fick möjlighet att gå i närkamp med både film- och musikindustrins representanter.

Man kan knappast påstå att MPA (filmindustrin) och IFPI (skivbolagen) kom med något nytt. De tycker illa om det globala, uppkopplade samhälle med hyperdistribution som vi lever i. De skulle helst vilja att allt var som förr. Och de är inte speciellt intresserade av att anpassa sig till den verklighet och marknad som alla andra har att förhålla sig till. Gomidda!

Läs mer på Christian Engströms blogg»

5 kommentarer:

  1. Upprepar man en lögn tillräckligt många gånger blir det sanning..

    SvaraRadera
  2. Shaun: Eller så blir utsagan ebart tragisk. Det är helt enkelt uppgiftern för folket i Bryssel att se till att inte lögn blir sanning. Inget lätt uppdrag men så är det.

    Än så länge tycmer jag dom gjort ett sjujäkla jobb. Möjligtvis beroende på att dom själva faktiskt tror på frågan dom slåss för :-)

    SvaraRadera
  3. Detta har vi ju konstaterat tidigare att IFPI är stenofiler!

    Whats the news?

    SvaraRadera
  4. EDIT:

    Stenofil = blandning mellan stenåldersmäniska och stofil!

    SvaraRadera
  5. Ja, och man såg de sedvanliga förnekarna på CE's blogg genast flika in utlägg som direkt bevisade att de inte var elementärt läskunniga, och inte kunde läsa statistik.

    Ärligt talat, jag börjar tro att vi alla får gå i kurs och lära oss hur man talar om saker för femåringar när det gäller vissa av ifpi's mer slapphjärnade förespråkare.

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.