2012-06-24

Internet och dina rättigheter

Nybloggat på Nyheter24:

Internet och dina rättigheter

En pedagogisk förklaring av varför det är ordningsmakten och rättsväsendet som skall upprätthålla lag och ordning på internet – inte vissa storföretag.

8 kommentarer:

 1. Hej HAX,

  Kan du inte skriva ett inlägg om hur mycket EU-krismöten kostar oss? De verkar ju ha ett varannan vecka utan att någonting egentligen händer, förutom att vi blir fattigare då vi måste betala detta kalas.

  Vore intressant, lite som Strasbourg-Bryssel flytten, där EU-ledare visar att de inte är kompetenta nog att ta hand om skattebetalares pengar.

  P.S. Micke är facist, hehehehe :)

  SvaraRadera
 2. Vilka är mina skyldigheter? ;-)

  SvaraRadera
 3. Man kanske inte kan begära att en illiterata anonyma idioten och Sveridemokraten ovan ska kunna söka bland dom floder som Hax redan skrivit i ämnet.

  Därför är det heller ingen mening att posta den information han ber om eftersom han inte kommer att förstå den.

  SvaraRadera
 4. Vill bara att man skall tänka på sånt i lika hög grad som man ropar på rättigheter, det är lika viktigt.

  Det meningslösa är att du fortsätter att posta dina otrevliga, hätska sorgliga ursäkter till kommentarer. Du gör bara Henriks blogg en otjänst med din närvaro. Jag försöker åtminstone hålla en vuxen och belevad ton och far inte ut i nedsättande ordalag om andra som kommenterar på Henriks blogg ... av hänsyn till bland annat Henrik.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår inte vad du pratar om.

  Du har själv försvarat det rimliga i att man som vald parlamentariker ljuger om andra politiker och politiskt tillsatta tjänstemäns politiska hemvist samt att det är ok att I PARLAMENTET kalla sådana för lurade idioter och att jämföra dom med Hitler på det sätt som Farage har gjort.

  Inte jag.


  Du har själv i ett flertal inlägg hyllat italiensk fascism och Mussolini samt brelktiviserat den senares brott mot mänskligheten när han deltog aktivt i förintelsen.


  Det är val DU gjort.

  Inte jag och rimligen är det då helt ok att jag hävdar att du är en idiot även om det inte är lika underbart för dig som när du jublar över att Farage hävdar att Barroso är en idiot.

  SvaraRadera
 6. Du gör bara Henriks blogg en otjänst med din närvaro.
  .........................

  Det är möjligt att jag gör men jag är inte så jävla dum som du att jag tror att jag gör honom en tjänst genom att hylla Mussolini.

  SvaraRadera
 7. ... och nu var vi igång igen.

  /A

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.