2013-02-22

Dr. Reinfeldts kabinett

Nybloggat på Nyheter24:

Dr. Reinfeldts kabinett »

Jag sa ju att han är farlig.

7 kommentarer:

 1. fredrik är bara en liten lort i en global maktstruktur som nu på allvar attackerar det fria ordet.

  Tidigare gick man efter kunskapsspridaren Aaron Swartz som tog livet av sig nu är det hackern Jeremy Hammonds tur, som misstänks för att vara en av wikileks läckor

  The Political Prosecution of Jeremy Hammond
  https://www.youtube.com/watch?v=ME6YgeTqZqk

  http://freehammond.com/

  Aaron was killed by the government' - Robert Swartz on his son's death
  https://www.youtube.com/watch?v=9yKkk-cUk6c

  SvaraRadera
 2. den här kampen kommer ske direkt på internet och vapnet är tekniska kunskaper, politiken blir sekundär.

  News: Megaupload is back!!! Kim replies to Anonymous and speaks of Aaron Swartz
  https://www.youtube.com/watch?v=CxuJOqzkHEg

  SvaraRadera
 3. Det som jag verkligen inte fattar är hur de här direktiven stämmer överens med förslagen som alliansen tog fram för några år sedan om att alla illegala invandrare samtidigt ska ha rätt till skattefinansierad vård och skolgång, och även kunna starta företag (?!). Nu vill man alltså skicka ut poliserna i tunnelbanan för att jaga samma människor. Det här kan trots god konkurrens vara den snurrigaste kombinationen av beslut vår regering har gjort sen de tillkom.

  Vill också minnas att vår regering skickade ut ett par representanter vid någon gala för några år sedan för att hylla de frivilligarbetare som hjälpte illegala invandrare (och antagligen samtidigt visa upp sin egen förträffliga godhet). Nu vill alltså samma regering skicka polisen på att jaga efter och skicka ut samma invandrare.

  Är egentligen rätt trött på båda sidorna i hela den här invandrardebatten, men när samma regering tar parti för två oförenliga extremer samtidigt i samma fråga mot samma människor blir den logiska kullerbyttan så stor så jag inte vet var jag ska ta vägen. Hoppas att någon media med inflytande kan påpeka den här kombinationen av beslut offentligt och fråga Reinfeldt och hans gäng hur de egentligen har tänkt igenom här.

  Blir intressant också att se hur alliansen även i fortsättningen ska kunna gråta i debatter över sveriedemokraters ondska nu när de själva beter sig på exakt samma sätt.
  /steffo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Steffo.

   Det handlar inte om logik eller logiska felslut när man väljer att stödja flera olika sidor i olika sociala draman.

   Det handlar om att skapa kaos och att stödja alla sidor för att i första hand se till att det blir konfrontation. Denna konfrontation blir genom det egna inblandandet på alla sidor en debatt där rätt vinklingar ocg frågor vinner mark och publiceras på rätt sätt i rätt tid.

   Slutligen har man kontroll på vem som än går segrande ur striden. För strid vill man ha. Det går inte att folket får energi över för att se vad som verkligen händer.

   David Icke pratar oavbrutet om problem-reaction-solution. Antingen är han skvatt galen eller mitt i prick.

   Radera
 4. Trestegsraketen och ekorrhjulet NGO-Media-Politiker har väl varit ett känt fenomen av alla politiskt intresserade sen Katastrofmånglarna i klimatdebatten började få fart under skridskorna? Behövs Icke-personer för att tala om det för oss, Steffo.

  SvaraRadera
 5. Ähh, var är redigeringsfunktionen??? "Behövs inga Icke-personer" ... skall det vara.

  SvaraRadera
 6. David Icke tror att världen är styrd av ödlor, så jag satsar mina kort på att han är sjvatt galen. men även en galning kan kanske träffa mitt i prick ibland?

  Men det är en pinsamt förenklad analys mr Icke står för när han beskriver att skapandet av kaos leder till möjlighet att införa en polisstat.

  En något mindre men dock förenklad analys är att tiderna och attityderna i samhället har förändrats med informationssamhället. Helt plötsligt har fler tillgång till konkret information att makthaare är kriminella och fler och fler medborgare i olika länder vill inte acceptera detta.

  Makthavare använder då det vapen de alltid använt för att behålla makten, man använder våld, men makthavarna måste samtidigt manipulera folk i allmännhet att våldet är befogat via den tredje statsmakten som består av en del köpta korrumperade media kanaler som har stort ekonmiskt stöd av sympatisörer till makten.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.