2014-03-15

Dagens Hitlerhån: DNOK, man kan i princip aldrig vinna mot etablerad media. De vet att de är större och starkare. Ett mänskligt drag som även gäller journalister och ledarkribenter är att aldrig erkänna misstag offentligt, framför andra. Och det kan vara en tveksam strategi att reta upp de media man ändå i slutändan är beroende av.

Men vaffan. Det här är ändå rätt kul.

Upptakten: Hanne Kjöller i DN » | Kjell Hägglund om Kjöllers ledarkrönika » | Vad Piratpartiet gjort och gör i Europaparlamentet » | Så aktiva är ledamöterna i Europaparlamentet »

Man kan dessutom konstatera att DN – trots att de påstår att (PP) inte är synliga i media – regelmässigt tackar nej till debattartiklar från partiet.

2 kommentarer:

 1. Den var rolig!

  Äckel-träckmedia låser ju ute piratpartiet för inihelvete!! Kjöller får väl vända sig till sin arbetsgivare med detta klagomål.

  Jag är nästan lika arg som Hitler nu. Vilka jävla vidriga avskum till människor som befolkar svensk mainstream-media idag. Det kan inte vara av dumhet de beter sig så här. Det måste vara en noga uttänkt strategi detta.

  Hade träckmedia velat hugga lite hål i SDs framgångar hade de kunnat lyfta lite fler pirat-frågor. Men det gör de inte eftersom de är ryggradslösa kräk som dansar efter Bilderbergarnas pipa...

  Sverige ska göras bankrutt och socialt oroligt så att Goldman Sachs och gänget kan ta över oss, och inlemma oss ordentligt i den Nya Världsordningen, med samma typ av ekonomisk krigföring vi nu ser i Ukraina, Grekland, Italien och Spanien.

  Läs boken "Confessions of an Economic Hit Man" av John Perkins.

  SvaraRadera
 2. Är gammelmedia verkligen starkare? Känns mer och mer som de lever i en bubbla.

  Jag ser 10 ggr mer video från nätet än från TV. Läser säkert 50 ggr mer text från nätet än från någon papperstidning. Lyssnar 25 ggr så mycket på digitala ljudsändningar än på radio.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.