2015-02-21

Wallströms värld

Det går väl sådär för Margot Wallström och hennes feministiska utrikespolitik. Ena sekunden meddelar hon offentligt att vi svenskar är rädda för Ryssland. Nästa ögonblick ägnar hon sig (tillsammans med ryske ambassadören) åt att detaljstyra militärövningar som Sverige deltar i.

Just nu paddlar hon intensivt för att rädda det militära avtalet med Saudiarabien. Det går inte speciellt bra – och har goda förutsättningar att bli pinsamt. »

Margot Wallström är en inte speciellt kompetent politiker – som gärna vill vara en av maktmänniskorna. Men det ekar ihåligt. Vilket knappast kan komma som en nyhet för någon. Så här var det redan när hon var EU-kommissionär...Youtube »

4 kommentarer:

 1. Varför är den signal man skickat till Putin gällande försvarssamarbete ointressant?

  Vet du att det inte är Nato som av någon orsak bett Sverige att inte backa i ett läge där ingen kan förutse Rysslands nästa steg och där Ryssland kan förväntas använda vilka orsaker som helst som argument för aggression?

  SvaraRadera
 2. En kompetent politiker:

  http://www.theguardian.com/politics/2014/mar/31/farage-i-admire-putin

  SvaraRadera
 3. Blanda bort korten och skrika nazist är tydligen det enda du klarar av, spelar ingen roll om andra är praktpuckon här handlar det om att Margot är en person som aldrig borde få makt än mindre få vara politiker!

  SvaraRadera
 4. Peder trollar med signatur men lyckas inte komma så långt att han klarar att göra det i sak.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.