2017-03-17

Ett annat Sverige är möjligt


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


Folk brukar fråga mig hur man kan utmana överheten. I denna text pekar jag på hur man i vart fall kan sätta sådana krafter i rörelse.

4 kommentarer:

 1. Den verkliga makten bakom kulisserna får ju inte ens nämnas.. så vet inte hur det skulle gå till.

  SvaraRadera
 2. Det där med att stoppa trafiken för att någon dricker öl i t-banan påminner mig om en händelse i min glada ungdom då jag fortfarande höll på med sådant.
  Jag mötte en bekant på en i övrigt tom t-bane-station och gav honom en liten påse knark. Med följden att spärrvakten ringde Polisen som stoppade trafiken och gick igenom tåget!
  Mycket proportionerligt, inte alls något slöseri med polisiära resurser och resenärernas tid, och jag är säker på att denna hjältemodiga insats räddade min bekant från att dö i rännstenen med en rostig HIV-smittad spruta i armen.

  SvaraRadera
 3. Sure, i Berlin kan du dricka öl på tunnelbanan och också njuta av regeringsprogrammet invandring.

  http://www.breitbart.com/london/2017/01/18/moroccan-migrant-arrested-woman-pushed-subway-tracks/

  Invandring = regeringsprogram och inte Norbergskt naturligt.

  SvaraRadera
 4. https://www.youtube.com/watch?v=zsVT9hRdyFM

  Kolla in självgodheten, tröttheten och drygheten hos Ygeman. Det här är första gången jag ser ett klipp av honom eftersom jag inte orkar engagera mig i riksdagspolitik och debatter, även om jag fortfarande röstar för skademinimering. Men gud vad bekräftande det är att se hur ett etablissemang finns utan någon som helst kontakt med verkligheten.

  Lika uppdaterade som faxmaskinen anno domino.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.