2018-11-27

Sverige behöver en medborgarrättsrörelse


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Våra grundläggande fri- & rättigheter inskränks ständigt med hänvisning till än det ena än det andra. Politiker i såväl Sverige som EU talar gång efter gång om att »avväga« våra rättigheter mot till exempel terrorism, hatbrott eller den senaste moralpaniken. För varje gång det sker inskränks – med nödvändighet – våra fri- & rättigheter. Till slut kommer de att vara helt urholkade."

2 kommentarer:

  1. Ärligt talat så ligger väl medborgargarden mer i tangentens riktning även om det inte är lika chict?

    SvaraRadera
  2. I am Xman: Det här dilemmat är väldigt svårt att förmedla till folk så att de inser problemet med det. Det bästa argumentet är att göra en komedi där demokratiska ledare tar bort demokratin så att diktaturer inte har någon demokrati att ta ifrån dem. Det här tänket måste in i populärkulturen, underhållningen för att få genomslag politiskt hos folket. Hax borde för sin del starta en youtube-pod där han intervjuar kända människor, politiker,komiker, idrottsmän i en-tre timmar precis som Joe Rogan gör. Det viktigt att man ser bild för att det ska slå igenom. Och man behöver kända ansikten för att dem till sig. Att tala om droger är också ett viktigt ämne gärna spela in då och då från Amsterdam så man kan röka på en puka i bild och bjuda sina gäster på ett bloss. Det skulle skapa tittare om Hax kunde få Betner att röka på en puka medan de diskuterar politik

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.