2010-07-30

Swartz och Bard till storms mot Schyman

Ingressen till dagens debattartikel i Expressen säger det mesta...

"Historien varnar för makthavare som pekar ut det sexuellt avvikande. Därför har politiker som stödjer sexköpslagen inte i Prideparaden att göra. Det skriver sexsäljarna Alexander Bard och Oscar Swartz."

Slutklämmen är inte heller så dum...

"Pride handlar om kampen för sexuell mångfald. Politiker som vill ha gulliga bögpar som grannar i villaförorterna, men samtidigt förnekar sexarbetarna rätten att bestämma över sin egen sexualitet har inte på Pride att göra. Bara för att politikerna har bytt måltavla för sitt förtryck - från de i går förföljda bögarna och flatorna till de i dag förföljda sexarbetarna - betyder det inte att de har slutat att vara förtryckare. Stanken från deras sexmoralism är kvävande."

37 kommentarer:

 1. Stolta sex säljare? Det är som att säga att man är stolt vägg pissare eller stolt bajsförsäljare, finns inget att va stolt över att man sover, äter, bajsar, kissar eller knullar. Det är behov.

  I övrigt, vilken ekonomi har mått bra av prostitution. Prostitutionen flödar ju i länder som lettland, cambodja, bulgarien, fattiga länder helt enkelt, eller fattiga områden.

  Jag tror inte människor blir så kreativa och utvecklande av att vara prostituerade, så vad är det att va stolt över.

  Sen att ett förbud knappast löser saken håller jag med om, men låt mig slippa höra att människor är stolta sex säljare, det är för fan patetiskt.

  SvaraRadera
 2. Vad är det att vara stolt över att vara anonym postare som bara postar skräpposter utan reellt innehåll?

  Dina åsikter är lika värdelösa för mig som prostituerade är för dig.

  SvaraRadera
 3. Aka Chris Anderson30 juli, 2010 12:47

  Chris Andersons som skrev boken Free och the Long tail är chefsredaktör på en tidning som heter Wired som nu rapporterar om Google och CIA:

  Exclusive: Google, CIA Invest in ‘Future’ of Web Monitoring

  Wired magazine än en amerikansk, månatlig tidskrift med säte i San Francisco. Magasinets första nummer publicerades i mars 1993. Tidningen beskrivs bäst som ett livsstilsmagasin för datoråldern. Huvudsakliga ämnesområden är teknologi och internet men tidningen skriver regelbundet om arkitektur, politik, populärkultur, forskning och utför produkttester för ett varierat utbud av konsumentvaror. Tidningen ägs av det amerikanska förlaget Condé Nast Publications medan webbplatsen Wired News drivs av Internetbolaget Terra Lycos. Därmed är Wired News numera ägarmässigt skilt från tidskriften.

  Nuvarande chefredaktören heter Chris Anderson. Han uppmärksammades häromåret för sin bok The Long Tail.

  SvaraRadera
 4. Tja.. Man kan väl vara stolt kock, stolt toalettstolsdesigner, stolt sängtillverkare osv. Eller?

  SvaraRadera
 5. Vad är det att vara stolt över att vara anonym postare som bara postar skräpposter utan reellt innehåll?
  Dina åsikter är lika värdelösa för mig som prostituerade är för dig.


  Och nu gjorde du en minst lika värdelös postning hippie!

  Men skit i det nu, läs istället Chris Andersons tidning Wired som nu tar upp Google och CIA i sin tidning. (Chris Anderson skrev boken Free och the long tail)

  Exclusive: Google, CIA Invest in ‘Future’ of Web Monitoring

  SvaraRadera
 6. Tja.. Man kan väl vara stolt kock, stolt toalettstolsdesigner, stolt sängtillverkare osv. Eller?

  Förihelvete döhjärna skit i det där nu, det är ändå bara nonsens, läs artikeln: Exclusive: Google, CIA Invest in ‘Future’ of Web Monitoring

  Jävla schimpanser här som bara vill snacka sex hela tiden

  SvaraRadera
 7. HÅLL I HATTEN!30 juli, 2010 12:58

  Det blir bara värre och värre, Washington Post skriver om hur FBi ska kunna spela in internetaktivitet.

  White House proposal would ease FBI access to records of Internet activity

  SvaraRadera
 8. Anonym: Jag påpekade bara hur lite posten tillförde. Förutom unken gammelmoral då...

  Bli inte så upprörd och släpp Google och Alex Jones så kanske folk börjar ta dig på allvar till slut.

  SvaraRadera
 9. Anonym: Jag påpekade bara hur lite posten tillförde. Förutom unken gammelmoral då...Bli inte så upprörd och släpp Google och Alex Jones så kanske folk börjar ta dig på allvar till slut.

  hurru hippie-pucko, det är Chris Andersons tidning Wired som skriver om Google och CIA.

  Fattar du din gamla nedrökta hashihippie!

  CHRIS ANDERSON, HAN SKREV BOKEN FREE OCH THE LONG TAIL: DET ÄR HANS TIDNING, "WIRED" SOM RAPPORTERAR OM GOOGLE HAJAR DU, HIPPIE!!!

  http://www.wired.com/dangerroom/2010/07/exclusive-google-cia/

  I övrigt är jag inte intresserad av att bli tagen på allvar ifrån människor som dig som jag anser vara ett jävla skämt.

  Men nu över till något hippiefritt...tack och lov.

  This video provides a quick look at some of the analytic tools Recorded Future provides for counterterrorism analysts using open sources on the web. We have a long way to go, but wanted to share our progress thus far. As always, we welcome your feedback.

  Terrorism Analysis

  SvaraRadera
 10. Du förstår hippie det är bara tuffa snubbar som ser igenom fasaden, mesar som går och grinar kan inte se information, du måste igenom det filtret. För klarar du inte det kan du ändå inte ta till dig information av det här slaget. Nu var jag snäll som gav dig en ledtråd. Hippie!

  SvaraRadera
 11. En del personer är så infantila att det är svårt att ta dom på allvar :-)

  SvaraRadera
 12. En del personer är så infantila att det är svårt att ta dom på allvar :-)

  Hippie, när har du kommit med någon information över huvudtaget, det enda du gör är att slicka Hax i arslet.

  Nu över till Chris Andersonns tidning Wired, läs artikeln Exclusive: Google, CIA Invest in ‘Future’ of Web Monitoring

  samt Washington Post

  White House proposal would ease FBI access to records of Internet activity

  I övrigt hippie så är du fortfarande i tron att du är den vuxne, men du är den sjusovande hippien som ligger och snusar i dvalan än likt en liten bebis.

  Jävla bebis!

  SvaraRadera
 13. @Ssargon

  regel 14, Ssargon, regel 14.

  I övrigt håller jag med - att vara stolt är en helt personlig bedömning som bara den kan göra som hävdar sin stolthet.

  Författarna säljer sex, myglar inte över saken, och är stolta över det. Det kan vi ha våra egna personliga åsikter om, men det är ett mer hederligt yrke än att vara politiker i Blå eller Röd regering nuförtiden...

  SvaraRadera
 14. Det underbara med Ssargon är att man kan trycka upp information i nyllet på honom och få honom att undvika att läsa det genom att förolämpa honom. Jag älskar det här spelet. Man ger er all information och ni kommer ändå inte att läsa den bara för att jag är otrevlig. Detta spel roar mig, vilka lågt utvecklade liv jag har att göra med och det spelar ingen roll att jag påpekar det, ingen kommer kolla i alla fall. För Ssargon har rökt bort sin hjärna och tycker att spermasoppa är gott.

  SvaraRadera
 15. Är det inte dags att skaffa en egen blogg där du kan skriva av dig istället? Eller är det ett problem för dig att behöva visa vilka inlägg du skriver?

  Det känns ju rätt barnsligt när det enda svar man får om man kritiserar ditt beteende är meningslösa försök till förolämpningar.

  SvaraRadera
 16. Scary Devil: Jo. Men man blir ju trots allt lite förundrad över varför folk bryr sig så mycket om vad andra gör i deras privata sfär.

  SvaraRadera
 17. @Ssargon

  Det är mycket enkelt - osäkra personer projicerar. Tankebanan går som följer:
  "Åh herregud, han säljer sex. Han säger han är stolt över det. Tycker det skall vara som vilket yrke som helst. Får han hållas blir mina döttrar sprutluder, min fru en Dominatrix, och jag kommer en dag att stå där med en fet kuk i arslet och ett par hundringar i näven!!!"

  SvaraRadera
 18. Anonym: Klart jag inte kollar dina länkar. Men nej, det har primärt inte med ditt beteende att göra utan för att du mestadels länkar till saker som till och med femåringar enkelt kan klassificera som fånigt.

  Och nej, Googles informationsinsammling är inte speciellt trevlig men om du har någolunda koll på hur webben funkar kan du undvika en stor del utav dom enkelt.

  Din lilla folihattsbärande inkontinenta surkärring. ;-)

  SvaraRadera
 19. Här hettar det till i kommentarsfältet. Seriös debatt, asså.

  To be continued...or?

  Nu OnT: Har man rätt att inte bry sig ett skit om Pride-etablissemangets politiska åsikter utan att bli kallad homofob? Vilken tolerans skall vi tolerera?

  Rättighetsutspädningens epok kommer att gå till historien som den mest insiktslösa av alla epoker.

  Dom sågade alla av den gren dom satt på.

  SvaraRadera
 20. I vilket val har Bard och Swartz utsatts till talesmän för alla som ska delta i Pride?

  När började liberaler kräva att andra ska förvägras ha en åsikt i manifestationer som i grunden inte kan vara annat än tvärpolitiska?

  SvaraRadera
 21. Micke: Om man inte välkomnar SD så är det logiskt att inte välkomna andra politiker som sätter sig på individer pga deras sexliv.

  SvaraRadera
 22. Tycker vi kan polisanmäla Swartz och Bard för medverkan till brott;-)

  SvaraRadera
 23. Herregud vilken osaklig debatt! Att man över huvud taget matar troll som "Anonym" på en savvy sida som denna förvånar mig.

  Bra av HAX att länka vidare till inlägget av Swartz och Bard. Som liberatarian kan jag bara hålla med dom. Vem är Gudrun att sätta sig till doms över andra, oavsett vad dom nu råkar ha för preferenser? Om något tycker jag hennes inställning till människor som A.B. visar hur nära extremvänstern kommer extremhöger när man s.a.s. har gått varvet runt. Kusligt är vad det är.

  Ännu kusligare är dock att mainstreampolitiker som T. Bodström (S) och B. Ask (M) är inne på precis samma auktoritära, kollektivistiska och MR-föraktande stickspår. Massövervakning, morallagar, lila kuvert... Vad blir nästa steg? Mitt sista hopp för förändring är PP, annars blir det antingen älgstudsaren (FRA får väl gissa exakt vad jag ska ha den till i så fall) eller utvandring.

  Stort tack således till HAX och dom andra som, ännu ett par månader, håller hoppet vid liv för dom av oss som fortfarande tror på klassiskt liberala värderingar.

  /Medborgare

  SvaraRadera
 24. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 25. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 26. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 27. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 28. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 29. Anonym och/eller J: Saken är ju den att du har attitydproblem. Du måste lära dig Netiquette och hövlig samtalston.

  Ingen vill diskutera sakfrågor med nån som har ett agiterat tilltal/uttryck som komme han direkt från psykakuten för sina hallucinationer, hotfullhet och paranoia.

  Hata mindre, lyssna mer.

  SvaraRadera
 30. LD: Det är väl ganska uppenbart att den anonyma mannen inte vill att folk ska läsa det han skriver och ta honom på allvar. Om det nu är så att jag har fel så kan ju den anonyma bokstaven fundera på hur väl hans taktik fungerar.

  SvaraRadera
 31. Om man inte välkomnar SD så är det logiskt att inte välkomna andra politiker som sätter sig på individer pga deras sexliv.


  För det första kan du höra med Hax vad han anser om att SD reflexmässigt ska knuffas undan i alla sammanhang.
  För det andra handlar inte Bards och Swartz inlägg om sexliv utan om att dom anser att ifall man inte delar deras åsikt att kuksugande också är ett arbete så har man inte på Pride att göra.

  Det är möjligen en liberatisk ståndpunkt men knappast en liberal.

  I synnerhet som dom två inte är utvalda generaler för landets alla potentiella deltagare i Pride.

  Det hade varit intressantare om dom två varit dom första som öppet drivit att kuksugande ska beskattas och i övrigt hanteras som alla andra jobb.

  Det hade utgjort ett argument mot Schyman som hade tvingat henne till ett annat ställningstagande än till vad som är bra för två priviligierade hobbyprostituerade som ínte ägnar sig åt arbetet av samma anlednong som den absoluta majoriteten prostituerade.

  SvaraRadera
 32. hela debatten här är väldigt vriden. Gudrun Schyman är som vi alla vet bara intresserad av att stoppa att torskar köper kvinnliga prostituerade.

  Och nu går två homosexuella män som arbetar som prostituerade och har män som kunder i attack emot Schyman och säger att hon är ett hot emot deras professionella verksamhet. Vilket blir lite töntigt eftersom vi alla vet att Gudrun Schyman fullkomligt skiter i manlig homosexuell prostitution.

  SvaraRadera
 33. LD: Det är väl ganska uppenbart att den anonyma mannen inte vill att folk ska läsa det han skriver och ta honom på allvar. Om det nu är så att jag har fel så kan ju den anonyma bokstaven fundera på hur väl hans taktik fungerar.

  Ja, ja hippie jävel tänk ett varv till nu så kanske korkarna lossnar som du har både i huvudet och i arslet.

  SvaraRadera
 34. Anonym och/eller J: Saken är ju den att du har attitydproblem. Du måste lära dig Netiquette och hövlig samtalston

  ...och ställa mig rakt i ledet och skrika sieg heil!

  Jo jag vet att det är jobbigt för dig när folk inte talar på det sätt som du försöker tvinga dem till att göra.

  SvaraRadera
 35. Jo. Men man blir ju trots allt lite förundrad över varför folk bryr sig så mycket om vad andra gör i deras privata sfär.

  Att ha sex för pengar går under kategorin professionell sfär.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.