2013-04-28

När demokratin går ner sig...

Den här filmen bör du se......i vart fall de första 20 minuterna, fram till Q&A.

Whistleblowern Thomas Drake anförande på The National Pres Club är både intressant och förfärande. [Direktlänk»]

(Tipstack: TTime, i kommentarerna till en tidigare bloggpost.)

7 kommentarer:

 1. Får se hur min regering reagerar på att försvaret läcker sin oförmåga till folket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Presskonferensen om fotbollsledarens avgång kanske var en sådan reaktion, ett sätt att visa prioriteringarna?   Radera
 2. Amendment, amendment, jaha, en till som envisas att hänvisa till nåt så löjligt som vikten av en konstitution, tänker alla socialister nu igen.

  Obamas administration är snäll och GWB administration var elak. De är bara två sidor av samma mynt. Så vem bryr sig om skillnaden som vet att Dems och GOP enbart är marionetter in The Rockefeller-Rotschild Cronies Global Money Power Elites intrikata regisserande av Politiker, Lagen, Juridiken och Historien?

  Men Thomas Drake yrar väl bara, enligt er centralmaktskramande etatister som kommenterar här hos HAX?

  Next chapter - European Union!

  SvaraRadera
 3. Den elitistiska, kompiskorrupta, (neo)merkantilistiska, korporativistiska, protektionistiska övervakningsstaten som global modell för styre av en stat måste förändras, liberaliseras, öppnas upp och vädras ut och förnyas, enligt den klassiska liberalismens principer. Medborgarna måste sättas i första rummet. Denna styresform kommer annars att på sikt transformera till socialistiska och fascistiska röd- och brunskjortornas värderingar över oss igen i uppdaterad form. Då är inte hoten längre bara omkringliggande länders handelstariffer och ekonomiska regleringar utan då utgör även medborgarna ett inre hot. Vi får en allt mer och mer schizofren Centralmakt som blir allt mer oberäknelig och opålitlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är samma skit på båda sidor om vädringsfönstret.

   Radera
 4. @Magnus Redin,

  vad är problemet med det? Att vi vanliga ödliga får veta vad främmande makt redan vet är väl inget som skadar?

  SvaraRadera
 5. The Climate Scam och Lars Jonsson har en artikel om hur den nya världsordningen regisseras fram med ett par svenskar i spetsen och till förfogande har de fått en alldeles ny och fräsch penningmiljard i donation för att fortsätta driva kampanjer, marknadsföringar och propaganda om hur den gamla världen måste slängas ut och den nya föras in.

  Så frågan är: Är pratet om en ny världsordning fortfarande bara en konspirationsteori (hur väl researchen och bevisframställan än är utförd) som odlas av foliehattar? Jonsson säger ju själv hur motvilligt han nog trots allt får tänka om i frågan om detta med NWO.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet är stängt, medan jag är offline augusti 2017 och ett år framöver.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.