2014-08-04

Alla dessa arga människor...


Är det inte jobbigt att vara så arg på andra människor?

Jag menar... alla dessa ilskna vänstermänniskor och feminister som hatar, beter sig aggressivt och emellanåt försöker förstärka sin argumentation med en och annan gatsten.

Det är kanske ett allmänt vänsterdrag. Sossar är ju aldrig så glada som om de får ändra på folk.

Eller också är det en politisk egenhet. De flesta politiker har inga problem med att surfa på alarmistiska tidningsrubriker, stifta morallagar och att låsa in folk för deras åsikter.

Som liberal är detta ett märkligt spel att betrakta.

Som liberal tillhör man en enda politiska gruppering som inte vill styra och ställa över andra människor, deras liv och vardag.

16 kommentarer:

 1. Alla politiker inklusive dig själv vill styra andra människor genom att skapa förutsättningar för att implementera sin egen politiska religion i andra människors liv.

  Den större politiska strömning du tillhör är också bevisligen belastad med våld, hat och terrorbrott.Även i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den enda skillnaden är att alla är fria att leva sina liv som de själva vill i ett liberalt samhälle. Om den "politiska religionen" som någon vill "styra" mig med går ut på att de inte ska styra över mig är jag definitivt med på tåget!

   Ja, lite motsägelsefullt blir det när man bygger något på Mickes argumentation.

   Radera
  2. Du är en äcklig nazist och ska hålla käften. Kärringar och idioter. Nazist.

   Radera
  3. Inlägget ovan är skrivet av nån av idioterna på bloggen.

   Dom brukar komma till en punkt när dom istället för att byta sina egna signaturer stjäl andras genom att länka till deras bloggerprofiler.Dom gör det därför att dom är idioter

   Radera
  4. @micketrollet

   Du ÄR en av idioterna. Det ser då ut som en av dina kommentarer iaf...

   Radera
 2. Hear hear! Alla offer för kapitalismens härjningar under de senaste 100 åren tycks den gode Hax ha missat. Där är det förvisso inga gatstenar utan riktiga bomber det handlar om. När kapitalet hotas så brukar man gärna gripa till vapen, jmfr Chile när ITT:s företagsintressen hotades mm

  Har inte heller märkt någon kritik på denna blogg mot det senaste lilla israeliska folkmordet ("självförsvar" som de glesnande israel-apologeterna på sin orwellska kallar det för....).
  Konstigt, konstigt.... ;-)

  Denna blogg är patetisk i sin enfald...

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vilket sätt har dina exempel med Chile eller Israel något med en liberal världsåskådning att göra?

   Radera
  2. Många "liberaler" (med Milton Friedman i spetsen...) välkomnade militärkuppen i Chile då Allende hotade den heliga "äganderätten" (som förövrigt inte alls var någon rättighet i den franska revolutionen). De svenska gammelmoderaterna tyckte också att Pinochet var fina fisken...

   När det gäller Israel så är det "liberalernas" fäaktiga underdånighet inför israel och dess lobby som jag kritiserar. Inte ett pip av kritik mot det som pågår medan man har mage att sitta och tycka om några "våldsamma" "vänsterextremister", även ex. Ship to Gaza mötte denna kritik från proppmätta liberaler som aldrig lyft ett finger mot Israels statsterror. (De är iofs inte ensamma, Löfvens idiotiska uttalande om "självförsvar" visar hur långt den proisraeliska indoktrineringen gått...
   (Däremot är det många snyftsagor om hur synd om stackars Israel det är....)

   Radera
  3. Nog kan man tycka vad man vill om Israels osymetriska vedergällning mot Gaza-lokaliserad Hamas...men Hamas är väl medvetna om att Israels svar på deras futtiga raketbeskjutning blir mångdubbelt värre, så varför envisas man med dessa "nålstick"?

   Är det den som kastar den första stenen utan synd, eller?

   Radera
  4. Internationell rätt (och civiliserades principer) erkänner inte "vedergällning" som legitimt är jag rädd....

   Varken mer proportionelig eller barbariskt urskillninglös (mot skolor och sjukhus mm). Sistnämnda är ju praktiken i Israels "självförsvar" som alla liberaler och många sossar är så skamligt förstående inför...

   Radera
  5. Inte "kapitalismens härjningar" utan utan den socialist-fascistiska korporativa Statskapitalismens härjningar skall det vara ... ;-)

   Inte lika kul att argumentera nu, va?

   Radera
  6. Ni socialister (kryptofascister) borde ta och lära er vem er farsa är på det att ni lär er göra bättre omvärldsanalyser.

   Radera
  7. http://youtu.be/j1N1zhUm84w

   Radera
  8. "Internationell rätt (och civiliserades principer) erkänner inte "vedergällning" som legitimt är jag rädd..."

   Eeeh, det där var nog bland det dummaste jag läst sedan jag surfade in på en blogg om Svensk skärpning av abortlagstiftningen.

   Snart menar du att det var helt ok av Nordkorea att med artilleri beskjuta Yeonpyeong...

   Radera
 3. Om man med 'liberal' menar det frikyrkliga folkparti som, under mina 15 år som politiskt intressered, jag inte kan minnas ha drivit en enda liberal fråga och som konsekvent motstrider sådana fundamentala liberala principer som bestämmanderätten över den egna kroppen så stämmer det väl. Ungefär lika bra som det stämmer att alla socialister kramar Israel pga Löfvens uttalande. Tyvärr så tycks liberal ha blivit något som vem som helst som inte definerar sig som vänster tror sig ha rätt att stoltsera som. Man får väl pga all denna idioti börja kalla sig kontinental liberal eller liknande. Liberaler är traditionellt vänster för övrigt. Sverige är en ankdamm.

  SvaraRadera
 4. Micketrollet borde snarast återuppstå sin antipsykotiska medicinering. Månadsspruta är kanske ett alternativ?

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.