2014-12-12

Om laglighet

25 kommentarer:

 1. Ja, nu funderar ju 7-klöverpartiet på att ändra reglerna för budgetvoteringar i riksdagen. Det är helt lagligt, men väcker många frågetecken? Vad händer när SD kan regera i minoritet t.ex? Ändra lagar igen strax innan då eller? - Den andra sortens fascism. Den som vill ändra lagar när folket röstar fel. Den som ser människan som ett medel för staten. Den som smyger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns bara ett parti förutom nazistpartiet?

   Klassiskt nazidravel.

   Radera
  2. Vi får väl se, regerar rödgröna ihop med alliansen så har vi defacto ett 7-klöverparti. SD blir ensam opposition. Precis som de önskar, och ni låter dem. och sen gråter ni på nätet.

   Om jag vore kampanjstrateg hos S skulle jag kasta ut alla micketroll, gråterskor och rev.front:are ur valrörelsen. Ni är de nyttigaste idioterna sen killen som tände på tyska riksdagshuset (du gillar ju nazi-referenser så..).

   Radera
 2. Det finns bara en sorts fascism och SD är inte fascistiskt.
  SD är nazistiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej de är inte nazister heller. Men tack för din medverkan i SDs valkampanj.

   Radera
  2. Visst jag har inte problem med att berätta att du är nazist.

   Radera
  3. Kläm in mer nonsens i varje inlägg så kanske SD får 26% i extravalet...

   Radera
  4. Inte som en konsekvens av att du är nazist. Din megalomani har inte det inflytande som du föreställer dig.

   Radera
  5. Nej, men däremot din världsfrånvändhet. Det är uppblåstheten, fräckheten, lögnen och under-mattan-sopandet hos er socialister som genererar SDs röster. Jag försöker bara hjälpa dig att känna skam för vad ni sossar ställt till med i Sverige.

   Radera
 3. Vad händer när SD kan regera i minoritet t.ex?
  ........................................
  Det kan ni inte av den enkla anledningen att ni aldrig kommer att få tillräckligt stor andel av väljarna för att ensamma kunna driva er skitpolitik i riksdagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Över 40% av befolkningen håller med SD i invandringsfrågan.

   Radera
  2. Vill 40 procent av svenskarna att Ekroth ska bära gul stjärna eller är det bara han själv, du och 500 idioter till?

   http://www.aftonbladet.se/kultur/article20012410.ab

   Radera
  3. Jag pratar om minskade volymer på asylmottagandet och anhöriginvandringen. Du pratar om gula stjärnor, har du sniffat lim igen?

   Radera
  4. Nej jag pratar om att Ekroth vill att judar som inte är födda i Sverige ska registreras.

   Radera
  5. Nej, han vill registrera nationalitet. I forskningssyfte. Precis som i andra länder.

   Radera
  6. Han vill registrera alla judar som inte är födda i Sverige. Såvida han inte vill göra ett undantag för just judar men du kanske har pejl på det?

   Upplys oss!

   Radera
  7. Är jude en nationalitet? Ekeroth är själv jude, så du måpste förstå att jag inte kan ta dig särskilt seriöst när du påstår att Ekeroth vill jaga judar (jaga sig själv?)

   De vill registrera nationaliteter, precis som Danmark redan gör, precis som i stort sett alla andra länder gör i Europa. Vilka länder registrerar INTE nationalitet på brottslingar i Europa? Upp till bevis nu Micketrollet!

   Radera


  8. Ja Ekroth är själv jude och hans mor som är straffad är från Kazakstan och uppenbarligen vill både du och han att detta ska registreras i ett separat register som inte gäller människor med rent svensk ursprung.

   Ni är nazister och du är en apa på Ekroths axel.

   Radera
  9. Du yrar Micke. Ekeroth vill regga nationalitet, ej etnicitet (jude, rom, same etc). En svensk same som begår brott blir således reggad som svensk. Inte same.

   Du är helt väck i pallet.

   Radera
 4. Ölkällarkuppen var väl ändå inte laglig, han blev ju faktiskt dömd till fängelse för det. Att bränna ner riksdagshuset var också olagligt, vilket många hävdar att Hitler låg bakom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det var troligen någon som gav sitt liv för bromsa naziasen som SD hämtar sin inspiration från men det gav motsatt resultat tyvärr.

   Radera
  2. Ungefär som micketrollet som vigt sitt liv åt att kalla kommentatorer hos HAX o Hans för nazister i hopp om att skrämma dem från att rösta på SD - det gav motsatt resultat. Som tur är.

   Radera
  3. Du är ju nazist.Ditt parti är nazistiskt. Jag kallar till skillnad från dom flesta andra satan vid namn.
   Det normala är att folk hävdar att ni är fascister eller ett högerparti men fascismen, högerkonservatisvim och liberalism står inte på en grund av rasism och etniskt grundat hat och det är för mycket för dom flesta att ta in den skillnad än så länge. Därför relativiseras er nazism.

   Radera
  4. Keep it coming Micke, du är i högform idag.

   Radera
 5. Kristallnatten var väl knappast laglig heller. Eller mordet på SA ledaren. Gillar inte riktigt citatet, för det underminerar rättsstaten, som är de svaga och utsattas bästa vän, trots vänsterns och populärkulturens budskap om motsatsen.

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.