2017-07-14

Politik, makt, principer och arrogans


Läs min senaste krönika hos Mårtensson:


"Resultatet blir att den som ser människor som individer, som fria medborgare inte längre har några politiska partier att rösta på. Alla behandlar de folket som undersåtar, som inte förstår sitt eget bästa."

3 kommentarer:

 1. https://twitter.com/TheHangingChads/status/884131320330412033

  Det här tweetet är rätt talande också :)

  SvaraRadera
 2. "Kan det vara att Tyskland har lärt sig av historien – att tyskarna förstår att man inte kan ta sin frihet och det öppna, demokratiska samhället för givet? Att de förstår vilka värden och principer som står på spel?"

  Till det kan jag rekommendera den här videon

  https://www.youtube.com/watch?v=sTvmsj1sPBU

  Black Pigeon Speaks The FIRE RISES: Western Capitulation / Poland DEFIANT

  Bla om att den humanitära stormakten tyskland tagit in 150 stycken av de Ukrainska flyktingar som flytt Ukraina, medans Polen tagit flera hundra tusen av dem. Ändå vill EU tvinga på dem invandrare med annorlunda kultur som Polen och det Polska folket inte vill ha. Jag tror inte tyskland är helt fritt från bias och politiskt korrekt förtryck heller, snarare har dom väl en skrämselkultur som Sverige avseende invandringsfrågan. Alltså "jasså du håller inte med, du är nazist, nu får du stryk i värsta fall och sparken från jobbet i bästa"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag har sett tänker EU låta Polen slippa placering av migranter från Mellanöstern och Afrika - just på grund av att man tagit emot så många från Ukraina.

   Radera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.