2019-05-23

Det är dags att sätta ner foten om EU!Hur mycket av EU:s överstatlighet, centralstyrning, kommandoekonomi, byråkrati och klåfingrighet pallar du?

Det finns ett amerikanskt ordstäv som lyder: People will give you as much bullshit as you can take.

Det finns även en uttalad EU-policy som talar om en ständigt fördjupad union. Det vill säga mer av samma. För evigt.

Oavsett om du är för ett svenskt utträde ur EU eller om du tycker att EU:s maktambitioner måste begränsas - så måste du rösta i linje med din åsikt om något alls skall kunna förändras. För om saker och ting får fortsätta att fungera som de har fungerat, då kommer det också att gå som det har gått. Det vill säga åt fel håll.

Det är intressant att se hur partier som SD, V och MP har lagt sitt EU-motstånd i malpåse - eftersom de har insett att EU kan användas som ett verktyg för att ge dem själva mer makt.

Och det är intressant att se att det bara finns ett parti - Klassiskt liberala partiet - som kombinerar ett aktivt EU-motstånd med ett stort mått av individuell frihet. Ett EU-kritiskt parti som inte vilar på nationalistisk, främlingsfientlig eller protektionistisk grund. Ett parti som driver en liberal EU-kritik och som är redo att ta striden för din frihet.

Vilken väg vi kommer att gå avgörs av hur du röstar.

Dela detta inlägg om du håller med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.