2015-03-11

Ett hån mot människorätten


Saudiarabien uppges vilja ha ordförandeposten i FN:s människorättsråd. [Länk»]

Det är ett hån mot allt vad människorätt heter.

Saudiarabien har hitintills i år avrättat ett 40-tal människor, vilket är tre gånger så många som vid motsvarande tid förra året. [Länk»]

Saudiarabien förvägrar kvinnor och homosexuella mänskliga rättigheter.

Saudiarabien har ett medeltida straffsystem, byggt på religiöst hokus-pokus.

Saudiarabien tillåter inga andra religioner än islam att utövas inom landets gränser. Ateism betraktas som ett terrorbrott.

Saudiarabien dömer politiska dissidenter till långa fängelsestraff och piskning.

Saudiarabien dömer religiösa dissidenter till långa fängelsestraff och piskning. [Länk»]

Saudiarabien är en av människorättens största fiender. I klass med IS. Det är faktiskt ingen större skillnad mellan Saudiarabiens och IS "rättssystem" och bestraffningar. [Länk»]

Mycket av den islamistiska terrorismen finansieras dessutom från Saudiarabien.

Problemet är att många av FN:s medlemsstater inte har några invändningar emot att ha skurkstater i människorättsrådet eller ens på dess ordförandestol.

3 kommentarer:

 1. Appeasement-politiken börjar bli svårkontrollerad nu när monstrets ambitioner växer.

  Snart är den stora feta hönan väst i krokodilens gap.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte varför FN öht finns kvar. NF lades ned, gör sammaledes medFN. Som har blivit en maktlös konstruktion, som förvandlats till en megafon för mer "internationell humanism", dvs invandring en masse från träskländer, till västvärlden, Europa mest utsatt. Australiens premiärminister Abbot sa häromdagen, att han var utled på FN:s pekpinnar om landets sätt att hantera (illegala) invällare. Jag håller med honom, och tycker som sagts att FN spelat ut sin roll. Som jag också tycker att statsmedia i Sverige, SVT, SR och UR har försummat sina uppdrag så grovt (kommunist-marxist~megafoner) att dom bör läggas ner. Man får den icke-censurerade informationen via det fria nätets sajter, och utländsk TV-kanaler m fl. Det är så man undviker svensk hjärntvätt.

  SvaraRadera
 3. Varför skriver du här ?

  -------------------------------------------

  "Betr homos - varför använder folk ordet 'gay', ett låneord, låter det bättre möjligen? - eller homofiler, välj själv, så har jag inga moraliska synpunkter. Dom som födds med snedvriden läggning, och inte funkar som genetiken och artbetingelserna fungerar, dvs heterosexuell läggning, skall inte förföljas. Dom skall däremot hålla käften, och utöva sin aparta läggning bakom 'lyckta dörrar'. Inte spela ut sin avvikelse i HBTQ-/Pride-parader, och kräva 'erkännanden', och t o m äktenskapsrätt, helt befängt, en moralisk-etisk upplösning i samhället. Där går gränsen, och jag jublar när ovanstående besked från USA ges offentlighet.

  Det är sannerligen inget att skryta om offentligt, kräva särlagstiftning och spela lättkränkt och utsatt, när man har en defekt som homofili de facto är."

  http://adarkomdenja.blogspot.se/2014/11/bakslag-for-homoaktenskap-i-federal.html

  SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, roliga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.