2008-11-30

Lästips...

Niklas tipsar om vad som hände när den belgiske försvarsministern åkte till New York – helt i onödan och på skattebetalarnas bekostnad – och gick på krogen där han blev full och odräglig. Historien kom upp till ytan eftersom bartendern är bloggare. Efter ett telefonsamtal från den belgiska regeringen till hennes chef är hon nu för övrigt en arbetslös bloggare. Länk»

Via Beta Alfa hittade jag en artikel i The Guardian om det brittiska pensionärspar som fick kravbrev för att ha tankat hem en bögporrfilm. Paret har inte en aning om hur man laddar hem saker från internet. Än mindre har de tankat hem verket i fråga. Se där, en inblick i hur det kan bli även i Sverige med IPRED / piratjägarlagen. Länk»

Putte tipsar om att organisk choklad ger utslag för hasch i de portabla analysmaskiner som bland annat används av polis och på flygplatser. Vilket bland andra ett ett kanadensiskt par bittert fått erfara. (Rosmarin ger för övrigt utslag för marijuana och organisk tvål för GHB.) Länk»

Och i Sydsvenskan sliter Per T Ohlsson grundlagsutredningen och politikerna i småstycken. Det handlar om våra fri- och rättigheter och om integritetskränkande lagar. Mycket läsvärt! Länk»

4 kommentarer:

  1. Vad gäller alla falsklarm om narkotika... nu är det ju så att narkotikan är det sekulära samhällets version av djävulen, och i kampen mot djävulen har man inte råd med sån lyx som medkänsla, förnuft eller vetenskaplig metodik. Rå amygdala-styrd aggression är naturligtvis det enda som biter på djävulen.

    SvaraRadera
  2. Tog inte länge innan det kom upp i det Belgiska parlamentet att förbjuda bloggar

    SvaraRadera
  3. Nu är det bevisat. Politiker hatar demokrati.

    SvaraRadera
  4. Medan det var bra att bartendern avslöjade den politikerns bedrägliga beteende så är det knappast förvånade att barägaren gav denne sparken. Klart att ägaren är rädd om sitt varumärke, och vem vill besöka en bar där de anställda bloggar ut till hela världen vad man säger och gör på fyllan? /LR

    SvaraRadera

Håll en hyfsad ton. Kommentarer bör vara intressanta, fyndiga eller på annat sätt tillföra något - för att slippa igenom nålsögat.